Opvang voor honden en katten uit binnen- en buitenland

Dierenopvang Koningen is een opvang voor honden en katten uit binnen- en buitenland. Voor de Gemeente Staphorst en voor de Gemeente Hardenberg vangen wij afstand- en zwerfhonden en -katten op. Met onze opvang speciaal voor de oudere honden, Veccio’s Seniorenparadijs, bieden wij een plek voor deze dieren die vaak vanwege trieste omstandigheden opgevangen moeten worden. De zwerfdieren in het buitenland hebben het vaak erg zwaar. En daarom werken wij met diverse buitenlandse organisaties samen om ook voor deze dieren een nieuw thuis te vinden. In onze opvang krijgen ze de best mogelijke zorg. 

Ziek of gezond, jong of oud, elk dier heeft recht op een veilig thuis!  Onze opvang zet zich in om voor al deze dieren een nieuw thuis te vinden.

zwerfkitten
Frodo
Mo


Bij de adoptie van een hond of een kat willen wij zo zorgvuldig mogelijk te werk gaan. Want het is belangrijk dat u en uw nieuwe huisgenoot goed bij elkaar passen! Daarom werken wij met een vaste adoptieprocedure. U leest hier meer over op de speciale pagina. Bij de downloads kunt u meer informatie vinden, bijvoorbeeld onze plaatsingsvoorwaarden en tips voor de eerste periode thuis