Steun onze opvang met uw donatie!

Jaarlijks vangt onze opvang  honderden katten en honden op. Wij doen ons best om voor hen allemaal een nieuw en warm thuis te vinden. En tijdens hun verblijf in de opvang worden zij door ons zo goed mogelijk verzorgd. Zij krijgen liefdevolle aandacht, goede voeding, medische hulp en verzorging.  Dit kost alleen veel geld en wij hebben uw hulp daarbij hard nodig. Elke bijdrage – groot of klein – is van harte welkom! 

Hieronder kunt u uw donatie direct via iDEAL aan ons overmaken.

Hoe kunt u ons nog meer helpen?

Door vaste donateur te worden

U kunt ons helpen met een financiële donatie. Met uw bijdrage is het mogelijk om noodzakelijke maar dure operaties te betalen, speciale spullen aan te schaffen of ons te helpen met het betalen van de hoge maandelijkse vaste lasten van gas, licht en water. Dat kan natuurlijk met een eenmalige overschrijving, maar wij zijn ook erg blij als u vaste donateur wilt worden. U kunt dit makkelijk regelen met een automatische afschrijving via uw eigen bank. U kunt uw donatie overmaken op ons bankrekeningnummer IBAN NL26INGB0006401261.

Met uw online aankoop

Bestelt of regelt u wel eens iets bij een van onderstaande bedrijven? Help ons dan heel eenvoudig door voortaan uw bestelling via onderstaande link te doen. Want bij elke bestelling ontvangen wij een percentage van uw aankoopbedrag….. een kleine moeite voor u en een mooie bijdrage voor ons!

Zakelijk

Steeds meer bedrijven en organisaties willen zich voor goede doelen inzetten. Wilt u zich als bedrijf inzetten voor de dieren? Dan kan! Word een bedrijfsdierenvriend! Voor u een uitstekende mogelijkheid om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen en wij kunnen met uw steun onze dieren een nog betere verzorging geven.

Ook van een dagje klussen met het personeel, tot de sponsoring van een kennel of een bepaald project, wij gaan graag met u in gesprek over mogelijkheden om ons te ondersteunen.

Geven van schoonmaakmiddelen en allerlei andere spullen

Voor de dagelijkse verzorging van de honden en katten worden veel spullen gebruikt. Hieronder een rijtje van spullen die – als ze gebruikt zijn, maar nog in goede staat – van harte welkom zijn!

  • Theedoeken, washandjes en fleecedekens
  • Krabpalen, kattengrit, kattenmandjes, kleedjes en speeltjes
  • (Plastic) hondenmanden
  • Wasmiddel, afwas- en schoonmaakmiddelen, doekjes en schuursponsjes, trekkers en schrobbers
  • (Dieet)voer (niet over datum)
  • Kantoorartikelen en gereedschap

Dekbedden, kussens en matrassen zijn lastig schoon te houden en die
gebruiken wij niet. 

IMG-20190313-WA0011

Zelf acties organiseren

De afgelopen jaren hebben meerdere organisaties, particulieren en scholen acties voor ons gehouden. Denk hierbij aan scholen die een sponsorloop hebben georganiseerd met de opbrengst voor Dierenopvang Koningen. Verjaardagsfeestjes, huwelijksfeesten, bedrijfsjubilea; in plaats van een persoonlijk cadeau was het de wens een donatie te doen aan onze opvang. Geweldig! Ook via de inzameling van statiegeld van flessen, een spaarpotje op het kantoor neerzetten of een heitje voor een karweitje is er geld voor ons ingezameld.  Wilt u ook iets doen of organiseren om ons te helpen? Wij helpen u graag!

Nalatenschap via testament

Als u  niet alleen bij leven, maar ook daarna uw zorg voor dieren wilt laten voortleven, kunt u Dierenopvang Koningen opnemen in uw testament. Zo maakt u ook in de toekomst een verschil voor dierenwelzijn. Wist u trouwens dat Dierenopvang Koningen ook de zorg voor uw huisdier(en) op zich kan nemen als u er niet meer bent?

Wanneer u wilt nalaten aan Dierenopvang Koningen neemt u dit op in uw testament. In een testament kunt u één of meer personen of organisaties tot erfgenaam benoemen. U legt erin vast wie wat ontvangt. Dat kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van uw vermogen, een kunstwerk of bijvoorbeeld een huis. Dierenopvang Koningen is een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u vrij van erf-belasting kan nalaten. Daardoor komt uw bijdrage volledig ten goede aan de dieren. En dat is zeer welkom, ook in de toekomst zullen de dieren uw hulp hard nodig hebben!

Persoonlijk contact

Wij begrijpen goed dat u met zo’n belangrijke beslissing niet over één nacht ijs wilt gaan. Wij bieden u een helpende hand door in een persoonlijk gesprek samen te kijken naar uw wensen en persoonlijke situatie. Wij vertellen u graag wat uw nalatenschap voor het dierenwelzijn bij  Dierenopvang Koningen kan betekenen en op welke manieren u kan nalaten (bijvoorbeeld aan specifieke projecten). Ook kunnen wij bespreken of en hoe wij de zorg voor uw huisdier op ons zullen nemen en of het wenselijk is dat Dierenopvang Koningen het executeurschap verzorgt.

Dierenopvang Koningen ANBI