Kattenpension bij Dierenopvang Koningen 

In de zomerperiode 2024 kunnen wij helaas geen nieuwe pensionklanten aannemen.

Tijdens uw vakantie is uw kat bij ons in goede handen. Ons kattenpension bestaat uit ruime compleet ingerichte kamers met binnen- en buitenverblijf. Ook hebben wij enkele ruimtes waar een kat alleen kan verblijven. Dit uiteraard om alle katten de rust en de ruimte te geven die zij nodig hebben.

LET OP! Het is wettelijk verplicht om ons bij het brengen van uw dier een geldig vaccinatieboekje of dierenpaspoort te overhandigen

Wat krijgt mijn kat te eten?

Als uw kat bij ons in het pension verblijft, krijgt uw kat onbeperkt brokjes aangeboden. Zo kan uw kat eten wanneer uw kat zin heeft en zich op zijn gemak voelt. Bij ziekte of aandoeningen, zoals blaasgruis, geven wij daarop afgestemd voer. In overleg met u krijgt uw kat vlees aangeboden. Ook is het mogelijk uw eigen voeding mee te geven. Wij zorgen ervoor dat uw kat deze voeding zal krijgen.

Verplichte inentingen katten

Welke inentingen zijn verplicht voor mijn kat?

Er zijn  twee verplichte entingen, namelijk de enting tegen kattenziekte en de enting tegen niesziekte.

Enting tegen kattenziekte
Bij binnenkomst in ons dierenpension moet deze enting minimaal 4 weken oud zijn en mag maximaal een jaar oud zijn. Is de vorige enting niet ouder dan een jaar, dan is de periode van 4 weken niet van toepassing. De enting mag tijdens het verblijf van uw kat niet verlopen.

Enting tegen niesziekte
Bij binnenkomst in ons dierenpension moet deze enting minimaal 4 weken oud zijn en mag maximaal 10 maanden oud zijn. Is de vorige enting niet ouder dan 10 maanden, dan is de periode van 4 weken niet van toepassing. De enting mag tijdens het verblijf van uw kat niet verlopen.

En natuurlijk ontvlooien en ontwormen!

We gaan ervan uit dat uw kat voordat u deze bij ons brengt, ontvlooid en ontwormd is. Tegen vergoeding kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Indien tijdens het verblijf van uw kat blijkt dat de kat vlooien en/of wormen heeft, zullen wij uw dier op uw kosten ontvlooien en/of ontwormen.

Mijn kat is niet ingeënt, wat nu?

Mocht uw kat bij binnenkomst niet de verplichte inentingen hebben gehad, dan kan uw kat helaas niet bij ons verblijven en zullen wij het verblijf moeten annuleren. De kosten voor het verblijf worden wel in rekening gebracht. 

Tarieven voor katten pension

Vanaf 1 december 2022 hanteren wij de volgende tarieven per dag.

  • Kat € 10,-
  • Kat solo € 11,-

In de maanden juli, augustus en in de kerstvakantie geldt een toeslag van € 1,50 per dag. 

Zowel de dag van brengen als de dag van halen wordt in rekening gebracht. Wanneer u 2 of meer katten bij ons brengt, krijgt de 2e kat 10% korting.