Dierenpension Koningen is gevestigd op de locatie van de Dierenopvang. Wij hebben een apart honden- en kattenpension. Gaat u weg voor een of meerdere dagen? Breng uw hond of kat dan naar ons pension. Uw huisdier is bij ons in vertrouwde handen!

* * In de zomervakantie 2024 kunnen wij helaas geen nieuwe pensionklanten meer aannemen. * *

Hondenpension

Elk jaar zien wij bij ons geadopteerde honden in de vakantieperiodes weer terug. Als uw hond bij ons in het pension logeert, dan doen wij er natuurlijk alles aan om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen. Ons pension bestaat uit ruime binnen- en buitenverblijven. Wilt u van ons pension gebruikmaken? Zorg dan in ieder geval dat uw hond de verplichte inentingen heeft gekregen.

Wij bieden naast verblijf van een of meerdere  nachten ook dagopvang aan.  Als u tijdens de (kinder)vakantieperiodes uw hond bij ons wilt laten verblijven, adviseren wij u op tijd te reserveren.

Meer weten over ons hondenpension?

Dierenopvang Koningen asiel

Kattenpension

Ook uw kat is tijdens uw vakantie of afwezigheid bij ons in goede handen. Het kattenpension bestaat uit ruime compleet ingerichte kamers met binnen- en buitenverblijf. Ook hebben wij enkele ruimtes waar een kat alleen kan verblijven. Wilt u van ons pension gebruikmaken? Zorg dan in ieder geval dat uw kat de verplichte inentingen heeft gekregen.

Als u tijdens de (kinder)vakantieperiodes uw kat bij ons wilt laten verblijven, adviseren wij u op tijd te reserveren.

Meer weten over ons kattenpension?

kattenpension2

Reserveren en annuleren

Annulering reservering pension

Bij annulering tot 8 weken voor aanvang rekenen we alleen € 11,50 administratiekosten per annulering. Annuleert u tussen 8 en 2 weken voor aanvangsdatum, dan betaalt u 50% van het volledige pensionbedrag. En bij annulering binnen 2 weken voor de aanvangsdatum zal het volledige pensionbedrag in rekening worden gebracht. Mocht u de reservering willen annuleren dan kan dat enkel per mail of schriftelijk. De annulering is definitief als u hier een bevestiging van ons van heeft gekregen.

Annuleringsverzekering

Het is mogelijk een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze geldt bij:

  • ziekte of overlijden van u of uw reisgenoot
  • als er een negatief reisadvies wordt afgegeven door het reisbureau of als de reis wordt geannuleerd
  • Bij ernstige ziekte of overlijden van uw hond of kat

Met een annuleringsverzekering betaalt u alleen € 11,50 administratiekosten + de kosten van de annuleringsverzekering.

De kosten voor een annuleringsverzekering bedragen 10% van het pensionbedrag. LET OP! Bij annulering moet u een verklaring van een erkende dierenarts of reisbureau kunnen overhandigen.