Veccios
Sua (2)
Veccio's Seniorenparadijs 1

Veccio's Seniorenparadijs, opvang voor oudere en gehandicapte honden

Veccio’s Seniorenparadijs – kortweg Veccio’s – is een aparte gedeelte in onze opvang speciaal voor oudere en gehandicapte honden. Door ouderdom of ziekte gaat het allemaal wat minder. De honden gaan wat slechter zien en horen en komen  minder goed in de benen. Daarom is een verblijf in de kennels extra zwaar voor hen en is een speciale plek juist voor hen zo belangrijk!   

Met de Droomcheque van Stichting Dierenlot konden wij in 2018 deze langgekoesterde droom van Astrid Koningen realiseren. Ook hebben veel lokale ondernemers geholpen met materiaal en mankracht. Dankzij al die hulp hebben wij met Veccio’s voor deze dieren een fijne plek in huiselijke sfeer met een eigen binnen- en buitenverblijf. En zijn oudere honden, die wegens – vaak trieste – omstandigheden door hun baasjes moeten worden afgestaan, hier van harte welkom. Wij zullen ze goed verzorgen en ons inzetten om weer een nieuw warm huis voor ze te vinden.

Zoekt u een plek voor uw hond vanwege ziekte of andere omstandigheden? Denkt u na over uw nalatenschap en zoekt u een plek voor uw hond voor wanneer u komt te overlijden? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in onze opvang.

Andere mogelijkheden op deze bijzondere plek?

Langzamerhand krijgt Veccio’s een eigen plaats binnen onze dierenopvang, met Sua als vaste bewoonster. Het is zowel voor mens als dier een bijzondere plek. Er hangt een rustgevende en huislijke sfeer en daardoor een fijne plek om je even terug te trekken en tot rust te komen. Of om lekker met de honden te knuffelen op de bank.  In de warme zomer is het er heerlijk koel en bij regenbuien is het goed schuilen. De grote tafel nodigt uit om goede gesprekken te voeren. Er is tijd en ruimte om bij te komen en te herstellen.

Er is een mooi filmpje gemaakt over de totstandkoming van het project, zie video hieronder: