• Berichtcategorie:Uncategorized

Tony: een leuke, vrolijke en knappe knul van 4 jaar jong die opzoek is naar een nieuwe familie. Tony is jaren geleden bij ons gekomen uit Spanje, hij was toen nog jong en werd al snel geadopteerd door mensen. Daar heeft hij de afgelopen jaren gewoond en heeft hij alles geleerd wat nodig is, helaas kon hij daar wegens privé omstandigheden niet langer blijven en is het eerlijker om een nieuwe plek te zoeken voor Tony.

Tony is eigenlijk gewoon een leuke knul! Hij is vriendelijk, vrolijk, speels en gek op zijn familie! Tony vind het heerlijk om te knuffelen, haalt graag een bal voor je op en geniet van lekkere wandelingen. Tony heeft alles geleerd wat nodig is en is gewoon goed opgevoed, hij kan prima even alleen zijn, is zindelijk, kan mee in de auto, liep veel los tijdens het wandelen en is gewoon heel braaf! Tony kan het prima vinden met andere honden en speelt ook graag met ze! Als een hond opdringerig is of erg over zijn grenzen gaat, kan hij duidelijk aangeven dat dit niet de bedoeling is, maar dat mag natuurlijk. Hij is gewend om samen te wonen met katten en dat is ook geen probleem voor hem.
Hij heeft nooit met kinderen samen gewoond, maar wij verwachten dat wat oudere kinderen, vanaf 12 jaar geen probleem moeten zijn voor hem.

Voor Tony zoeken wij lieve mensen die graag met hem op pad gaan, genieten van hem en die veel van hem gaan houden!