• Berichtcategorie:Uncategorized

Noah: een schattig, bescheiden, maar ook vriendelijk meisje van 9 maanden jong. Noah liep samen met heel erg veel andere katten op een camping waar er mensen voor alle katten zorgden. Alleen is de camping gesloten en was de kattenpopulatie ook erg uit de hand gelopen ondertussen. Daarom is o.a. Noah bij ons gekomen en gaan we voor haar een fijn plekje zoeken!

Noah is een schattig dametje om te zien, zij is klein, heeft een rond hoofdje, is wat ronder gebouw en een tikje bescheiden wat haar gewoon heel schattig maakt! Noah kijkt bij nieuwe mensen de spreekwoordelijke kat uit de boom en dat is natuurlijk prima!
Toch wil ze wel graag kennis met je maken en als je gewoon even de tijd neemt, komt ze bij je en vindt het heerlijk als je haar aait. Noah is ook gek op lekkere dingetjes en mede dat zorgt voor een ronde lichaamsbouw. 😉

Noah is opgegroeid met heel veel katten en zou dus prima samen kunnen wonen met een andere kat.
We hebben gekeken hoe ze op honden reageert, maar dit vindt zij wat spannend. Aangezien ze nu ook nog aan een leven in huis moet wennen, plaatsen we haar voor nu ook niet bij een hond.
Ze zal dus voor het eerst in een echt huis wonen en zal even moeten wennen aan alle geluiden. Ze is wel keurig zindelijk en is hier ook netjes. Met een beetje tijd, geduld, liefde en lekkers verwachten we dat ze snel zal wennen!

Noah is gewend om buiten te komen en daarom zoeken wij voor haar een plekje waar zij in de toekomst ook naar buiten kan.

Voor Noah zoeken we een rustig huishouden zonder jonge kinderen. Zij houdt gewoon niet zo van drukte en ook dingen als optillen vindt zij spannend en dat mag natuurlijk!
Maar wij weten zeker dat dit schattig meisje heel blij gaat worden in een rustig huishouden met lieve mensen die veel van haar gaan houden!