• Berichtcategorie:Uncategorized

Rover en Kenny: een leuk, vriendelijk en gezellig stel van allebei 5 jaar jong, die heel graag samen een gouden mandje willen vinden! Rover en Kenny zijn beide als jonge honden bij lieve mensen komen wonen. Zij hebben de afgelopen jaren heel veel van de jongens gehouden en waren stapel op ze! Helaas konden zij vanwege gezondheidsredenen niet langer blijven en hebben zij gekozen voor het geluk van de beide heren. Wij gaan nu opzoek voor hun naar een plekje waar zij samen erg gelukkig mogen worden!

Kenny is de grootste van het stel en hij is gek op mensen! Hij is erg vriendelijk en blij om je te zien en komt graag een knuffel halen. Rover daarentegen is wat meer afwachtend naar vreemde mensen en dat is natuurlijk prima. Als Rover je kent is hij stapel op je en vindt het heerlijk om bij je te zijn en lekker bij je te liggen.
De heren vinden wandelen erg leuk en genieten hier erg van. Kenny vindt het ook leuk om te spelen en te apporteren.
Beide zijn zij ook erg sociaal naar andere honden. Rover vindt ze prima, maar hoeft er verder weinig mee. Kenny vindt het wel leuk om te spelen met een andere hond.

Kenny reageert prima op een zelfverzekerde kat, maar Rover is bang voor katten. Daarom zoeken wij een plek voor hun zonder katten.
Zij zijn gewend aan oudere kinderen en hielden ook van hun!
Verder zijn de heren goed opgevoed. Ze gaan prima mee in de auto, zijn zindelijk, kunnen even alleen zijn, Rover kan goed los lopen als hij je kent en Kenny luistert erg goed naar commando’s. In huis zijn zij ook rustig en vinden het heerlijk om lekker op hun kussens te slapen.

Eigenlijk zijn zij dus gewoon een heel leuk duo! Voor hun zijn wij opzoek naar lieve mensen die Rover even de tijd geven om helemaal te ontdooien, maar dan niks liever willen dan lekker gaan genieten met de heren. Wandelingen maken, lekker spelen en gewoon gek op ze zijn!