• Berichtcategorie:Uncategorized

Jacky: een vriendelijk en fijn dametje van ruim 1 jaar jong. Jacky liep samen met heel veel andere katten op een camping waar er mensen voor ze zorgden. Alleen is de camping gesloten en was de kattenpopulatie ook erg uit de hand gelopen. Daarom is o.a. Jacky bij ons gevonden en gaan we voor haar een fijn plekje zoeken!

Jacky is een vriendelijk en rustig meisje. Zij is eigenlijk heel tevreden met weinig en wij zien haar hier heerlijk genieten van lekkere mandjes, de zon en als er niemand is zit zij lekker in de buitenkennel. Zodra wij binnen komen komt zij ook graag bij ons en geniet van de aandacht. Als andere katten erg opdringerig worden gaat zij weg en wacht tot je weer tijd hebt voor haar.
Jacky vindt het van tijd tot tijd ook leuk om te spelen met een speelgoedje.

Jacky is gewend om samen te leven met andere katten en dat doet zij hier ook. Toch merken we aan haar dat zij heeft moeten leren om grenzen aan te geven en dat doet zij hier ook naar de katten. De ene kat lijkt zij meer toe te laten als de andere. Voor haar zou een plekje zonder andere kat het fijnste zijn!

We hebben gekeken hoe Jacky reageert op honden, maar die vindt ze spannend. Daarom zoeken we voor haar een plekje zonder hond.

Jacky is gewend om buiten te komen en is dat hier ook graag. Daarom zoeken wij wel een plek voor haar waar ze straks naar buiten kan.

Eigenlijk is Jacky gewoon een fijn dametje die opzoek is naar lieve mensen die haar lekker aandacht geven en verder gewoon genieten van haar aanwezigheid. 

Jacky 3