• Berichtcategorie:Uncategorized

Coco: een leuk en speels meisje van 1 jaar jong die op zoek is naar een eerste familie! Coco is gevonden net aan de grens en was keurig gechipt en geregistreerd. Alleen het bleek dat zij als kitten geplaatst is als wilde kat. Zij woonde op een plek waar er voor haar gezorgd werd en heeft hier de afgelopen maanden gewoond, tot zij werd gevonden. Wij hebben contact gehad met de stichting, aangezien Coco had besloten om mensen geweldig te vinden en daarom mag zij hier blijven op zoek naar een gouden mandje!

Coco is een heel leuk dametje! Zij komt direct bij je als we de kamer in komen en geniet intens van de aandacht! Ze komt ook graag bij je op schoot liggen en spint wat af. Zij is ook heel erg speels en vindt het geweldig om te spelen met alles wat je haar geeft! Coco is een klein meisje gebleven, waardoor zij nog kitten lijkt, ondanks zij dus volwassen is. Mogelijk heeft zij toch wat tekort gehad in haar leven, maar zij is helemaal gezond verklaard alleen gewoon wat klein van stuk.

Coco leeft hier samen met een andere kat en dat vindt zij prima. Zij voelt geen behoefte om te spelen met haar, al vindt ze het wel gezellig dat ze er is. Het zou voor haar leuk zijn om met een kat samen te wonen, maar als haar nieuwe familie veel thuis is, zou zij ook zonder andere kat kunnen wonen.

We hebben haar kennis laten maken met een hond en hier had zij haar gedachtes over. Ze is een stoer grietje en deze hond was gewend aan katten. Wel zou een hond die druk is, met haar wil spelen en/of achter haar aan wil niet bij haar passen. Maar een rustig hondje die haar met rust laat zal mogelijk kunnen.

Coco heeft haar hele leventje tot dusver buiten gewoond. Zij heeft zich prima aangepast binnen, is heel netjes hier, geniet van mandjes, is keurig zindelijk en doet het gewoon erg goed! Ze zal mogelijk even moeten wennen aan bepaalde geluiden in huis, maar gezien haar karakter moet dat goed komen. Wel zoeken we een huisje voor haar waar ze in de toekomst lekker naar buiten kan.

Een leuk, speels en gezellig dametje dus die heel graag mensen gelukkig wil maken met haar komst!