• Berichtcategorie:Uncategorized

Bobby: een actief, vrolijk en slim kereltje van net 1 jaar jong. Bobby is als pupje bij iemand komen wonen voor gezelschap. Alleen bleek dit geen match te zijn door de leeftijd van zijn eigenaar. Hij was stapel op zijn baasje, alleen Bobby is jong en wil de wereld ontdekken! Daarom is besloten dat het voor Bobby het eerlijkste was om hier te komen zodat wij een nieuw huisje voor hem kunnen zoeken!

Bobby is een vrolijk kereltje die het geweldig vindt om alles te ontdekken! Hij houdt ervan om lange wandelingen te maken, te spelen met speelgoed, maar ook met andere honden en kan eenmaal thuis ook lekker slapen.
Bobby is een enthousiast ventje die natuurlijk nog jong is en nog wel het een en ander moet leren. Hij is ook slim en zal nieuwe dingen snel leren, ook zal hij nog wat bijgestuurd en begrenst moeten worden in zijn enthousiasme.
Hij is sociaal met andere honden en spreekt de hondentaal prima. Hij is een puber en kijkt soms hoever hij kan gaan bij een andere hond, maar als deze aangeeft dat hij moet stoppen, luistert hij hier ook naar. Wij denken dat het voor Bobby heel erg leuk is om een hondenmaatje in zijn nieuwe huis te hebben! Hij is hier ook gek op de andere honden en wil graag bij ze zijn.
Met katten heeft hij deze chemie niet en wij zoeken dan ook een plekje voor hem zonder katten.
Jonge kinderen is voor Bobby iets teveel van het goede. Hij heeft nu even duidelijkheid nodig en jonge kinderen kunnen hem dit natuurlijk niet bieden. Wat oudere kinderen is mogelijk geen probleem voor hem. Als er jonge kinderen op bezoek komen is dat natuurlijk geen probleem.
Hij kent het leven in huis en gaat graag mee in de auto, is zindelijk en loopt redelijk aan de riem.

Bobby is dus een leuk mannetje waar wij mensen voor zoeken die helemaal voor hem gaan! Die hem verder helpen uitgroeien tot een leuke hond, die hem soms wat begrenzen en ook graag actief bezig zijn! Dan ga je een leuk hondje er voor terug krijgen en zal Bobby ook heel graag kennis met je komen maken!

Bobby 3