• Berichtcategorie:Uncategorized

Bibi: een grappig, speels en leuk dametje van 8 maanden jong die op zoek is naar een hele leuke familie! Bibi is als zwerver bij ons binnen gekomen en niemand heeft zich gemeld voor dit grietje. Daarom gaan wij haar nu helpen zoeken naar een gouden mandje!

Bibi is een heel erg leuk dametje en dat vindt zij ook van zichzelf! Zij is gek op mensen, al kan zij prima zelf bepalen hoe snel zij bij je komt. Bibi is gek op aandacht en vindt ook dat zij het recht heeft dat je haar op dat moment alle aandacht geeft en geef haar eens ongelijk! Bibi is erg speels en vindt het erg leuk om met dingetjes te spelen en ook met je hand.
Bibi leeft hier samen met een ander katje en dat vindt ze erg gezellig! Zij vindt het leuk om te spelen en daarom zoeken we een plekje voor haar met een andere kat. We kunnen ons voorstellen dat een wat pittiger dametje niet helemaal bij haar past, maar verder moet het geen probleem zijn.
We hebben gekeken hoe Bibi reageert op een hond en dat vindt zij erg spannend. Daarom zoeken we voor haar een plekje zonder hond.
Omdat Bibi ook wil spelen met je hand is het misschien voor jonge kinderen niet de beste optie. Wat oudere kinderen zal geen probleem zijn als de klik er is!

Bibi is dus gewoon een leuk, speels en gezellig dametje die mensen zoekt die haar gewoon net zo leuk vinden als zij zichzelf vindt!