Wollie: een leuk, speels en mooi meisje van 2 jaar jong. Wollie is als vondeling bij ons binnen gekomen en wij dachten dat iemand dit mooie meisje wel zou missen. Maar niks bleek minder waar en daarom mogen wij haar nu helpen zoeken naar een plek waar zij welkom is!

Wollie vindt het ontzettend gezellig als je bij haar komt! Zij komt direct uit haar mandje, houdt een kort kletspraatje met je en vindt het dan heerlijk als je haar aandacht geeft! Zij is gek op mensen en kan heel lang knuffelen. Toch is ze een echte dame en als zij geen zin meer heeft, heeft zij gewoon geen zin meer en loopt weg en dat mag natuurlijk. Wollie is erg speels en vermaakt zichzelf goed met speelgoed. Maar ze vindt het ook heel leuk als je met een speelstokje wil spelen!

We hebben gekeken hoe Wollie reageert op honden en katten en laten we zeggen dat ze hier een duidelijke mening over heeft. Daarom is het voor zowel haar als andere dieren fijn als zij op een plekje komt te wonen zonder andere dieren.

Kinderen zijn in principe geen probleem voor haar, maar jonge kinderen passen niet bij haar. Oudere kinderen die begrijpen dat zij niet altijd zin heeft en niet steeds opgetild wil worden is mogelijk prima.

Wollie is gewend om buiten te komen en vindt het heerlijk om een frisse neus te halen en lekker haar energie kwijt te kunnen. Daarom zoeken we voor haar een plekje waar zij na gewenning naar buiten kan.

Een leuk, gezellig en speels grietje dus die graag een plekje wil vinden waar zij de enige prinses is en waar haar baasjes gek op haar zijn!

Wollie - gereserveerd 3