Willem: een leuke, vriendelijke en sociale knul van 2 jaar jong die heel graag een lieve familie wilt vinden! Willem is samen met zijn broer bij ons gekomen want zij konden niet langer wonen op de plek waar zij waren. Daarom mogen wij ze nu helpen zoeken naar een gouden mandje.

Wij weten zeker dat Willem mensen erg blij gaat maken met zijn komst! Hij is gek op mensen en vindt het geweldig als je hem aandacht geeft. Hij vindt het ook prima als je hem optilt en dan knuffelt, dan blijft hij lekker zitten spinnen en geniet van het contact!
Als je geen tijd meer hebt, vindt hij dat prima en gaat weer zijn eigen ding doen.

Willem is gewend om samen te wonen met zijn broer en leeft hier ook met allemaal andere katten. Dat gaat prima en hij zou zijn nieuwe huis dus kunnen delen met een andere kat.

Hij heeft kennis gemaakt met een hond die gewend is aan katten en dat gaat prima. Hij zou dus samen kunnen wonen met een hond.

Willem is gewend om buiten te komen en wij zoeken dan ook een huisje voor hem waar dit in de toekomst mogelijk is. Lekker buiten de buurt verkennen om daarna lekker bij je op de bank of op schoot te ploffen.

Een heerlijke, ongecompliceerde knul dus die graag een gouden mandje vindt!