Will: een gezellige, lieve en mooie kerel van bijna 8 jaar jong, waar wij een nieuw huis voor zoeken. Will is jaren geleden als jong katje bij ons binnen gekomen en vond vrij snel een huisje waar hij welkom was. Daar heeft Will de afgelopen jaren gewoond, alleen was hij de laatste jaren niet meer helemaal op zijn plek en daarom is besloten om voor hem een nieuw huisje te zoeken.

Will is een gezellige kerel, als wij bij hem komen komt hij direct bij je en geniet van de aandacht! Hij vindt het heerlijk als je hem aandacht geeft en hij kan heel goed kopjes geven. Optillen vind hij iets minder, maar dat vinden veel katten. Ook wil hij best even spelen met je, met bijvoorbeeld een speelstokje of balletje.
Will heeft nooit samen gewoond met katten of honden en hij laat hier ook zien dat dit geen wens is van hem om er wel mee samen te wonen. Daarom zoeken we voor hem een plekje zonder dieren, waar hij dus als enige de koning te rijk mag zijn.
Will woonde eerst in een huis waar geen kinderen waren, hier kwam de afgelopen jaren verandering in. Op zich was hij lief tegen de kinderen, maar hij ondervond veel stress van ze en daarom zoeken wij een huisje zonder jonge kinderen voor hem. Wat oudere kinderen is mogelijk geen probleem voor hem.
Will is gewend om naar buiten te gaan en lekker de wereld te ontdekken, daarom zoeken we voor hem ook een plek waar dit in de toekomst kan. Lekker een frisse neus halen en ’s avonds bij je op de bank ploffen.

Heb jij een plekje voor deze kerel en wil jij ook maar 1 huisdier? Dan zal Will graag kennis met je maken!