Voor Puk zijn wij op zoek naar een heel speciale plek. We begrijpen dat het een speld in een hooiberg is, maar natuurlijk gaan we er toch voor!

Puk is namelijk heel slechtziend en mogelijk zelfs helemaal blind. In het huis waar hij woonde hebben zijn eigenaren van alles geprobeerd om hem in de tuin te houden. Eerst een schutting, maar na verloop van tijd klom hij daar over heen. Daarna een stuk gaas. Dat werkte ook even, maar na verloop van tijd weet hij zelfs daar overheen te klimmen! De slimmerik.

Puk zou dus eigenlijk binnen moeten blijven, maar ja, dat wil Puk niet. Als hij niet naar buiten kan, dan wordt hij wat chagrijnig en gefrustreerd… We gaan dus op zoek naar een plek waar Puk wel naar buiten kan, maar niet de tuin uit kan. Ideaal gezien zoeken we iemand met een kattenren. Of een huis buitenaf, zonder drukke weg of verkeer in de buurt.

In zijn vorige woning, woonde Puk samen met een hond, dat ging prima. Ander katten daarentegen…laten we dat maar niet doen. Zodra hij maar een andere kat hoort, begint hij al zichzelf te verdedigen. Puk zou ook wel kunnen samenwonen met wat oudere kinderen die rekening kunnen houden met zijn zichtprobleem. 

U leest het al, een hele uitdaging om zo’n mooie plek voor hem te vinden. Puk is wel heel erg lief en knuffelig 🙂 Heeft u een mooie kattenren? Of een volledig afgezette tuin? Neemt u dan snel contact met ons op?