Pluisje: een beeldschoon en vriendelijk dametje van 7 jaar jong die erg graag een gouden mandje wilt vinden. Pluisje heeft jaren bij mensen gewoond en heeft hier een heerlijk prinsessenleven gehad. Helaas veranderen er soms dingen en was het niet langer eerlijk voor Pluisje om daar te blijven wonen. Zodoende is zij bij ons gekomen en mogen wij haar helpen zoeken naar een fijn plekje.

Pluisje is een lief meisje. Zij moest de eerste tijd even wat wennen hier, maar ondertussen is zij al een stuk opener. Zij komt direct miauwend bij de mensen die zij kent en geeft ons dan ook veel kopjes! Zij vindt aandacht heerlijk en geniet hier ook van.
Spelen doet ze af en toe ook nog en hiermee kan ze zichzelf ook prima vermaken. Maar lekker slapen op haar dikke kussentje is ook haar favoriete bezigheid.

Puisje is niet gewend aan andere katten en vindt ze ook niet leuk. Daarom zoeken wij voor haar een plek zonder andere katten.
Zij heeft ooit met een hondje samen gewoond, maar hier zien wij dat dit duidelijk even geleden is en zij dat geen succes meer vindt. Daarom plaatsen wij haar niet bij een hond.

Pluisje heeft altijd binnen gewoond en kon het balkon op en dit vond zij prima. Ook hier is zij nooit in de buitenkennel. Veel te koud voor onze prinses. 😉 Zij zou ook in de toekomst dus prima binnen kunnen wonen.

Zij krijgt momenteel nog speciaal voer, maar in overleg met de dierenarts kan zij hier vanaf. Zij heeft geen allergieën oid. Alleen heeft zij hier wel wat stress, daardoor is het voor haar beter om thuis te wennen aan het normale voer.

Eigenlijk is Pluisje dus gewoon een lief meisje die heel graag weer een fijn huis zou hebben. Waar zij weer helemaal gelukkig mag zijn en het rijk voor haar alleen heeft in een rustig huishouden.
Heeft u nog een plekje vrij voor deze knappe dame? Neem dan gerust contact met ons op!