Mila: een knap, speels en grappig dametje van ruim 1 jaar jong. Mila is bij mensen aan komen lopen en was duidelijk de weg kwijt. Gelukkig werd zij bij ons gebracht en wij wisten zeker dat zij gemist moest worden! Zo had ze een bandje om en was duidelijk gewend aan mensen.
Maar helaas.. niemand meldde zich voor haar..

Nu mogen wij haar helpen zoeken naar een plek waar zij wel heel welkom is!
Mila is een leuk en vriendelijk meisje. Zij komt direct bij je als je de kamer in komt en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen. Zij komt dan ook wel lekker bij je op schoot liggen en geniet hier intens van!

Mila is ook speels en kan zich ook erg goed vermaken met een krabpaal en speelgoed. Gelukkig kan zij hier in de buitenkennel ook wel iets haar energie kwijt. Daarom zoeken wij voor haar een plekje waar ze naar buiten kan.

Mila verblijft hier met andere katten en dat vindt zij prima. Zij zou haar leven dus kunnen delen met een kat.
Mila is hier vriendelijk tegen alle mensen en wij verwachten dat zij in een gezin kan wonen. Ondanks Mila een schat is, kunnen wij ons wel voorstellen dat als kinderen door blijven gaan als zij niet wilt, zij mogelijk wel laat weten dat zij er klaar mee is. Ze is en blijft een dame als het moet. 😉

Eigenlijk is Mila dus een heel leuk en gezellig katje die op zoek is naar een nieuwe familie waar zij haar liefde aan mag geven!