Mavis: een beeldschone, lieve en aanhankelijke kerel van bijna 1 jaar jong. Mavis komt oorspronkelijk uit Turkije, waar hij is gevonden en liefdevol is opgevangen. En nu is hij bij ons en mag hij op zoek naar een plek waar hij heel gelukkig mag worden.

Mavis is erg sociaal naar mensen en geniet heel erg van aandacht. Hij komt hier direct bij je en hij kan zich helemaal aan je geven tijdens een knuffelsessie. Ook is hij nog lekker speels en kan hier ook van genieten. Maar hij kan daarna ook lekker zijn eigen ding doen en vermaakt zichzelf prima. Mavis haalt ook graag even een frisse neus en wij zoeken dan ook een huis waar hij naar buiten kan.

Mavis leeft hier samen met andere katten, maar wij zien wel dat hij dit niet heel erg leuk vindt. Dat maakt dat wij voor hem een plekje zonder andere katten zoeken. Wij hebben Mavis ook kennis laten maken met honden en deze vindt hij wat bijzonder. Toch denken wij dat hij prima kan samenwonen met een rustige hond die katten gewend is. Mavis is erg lief voor alle mensen en wij denken dat hij prima in een gezin met kinderen kan wonen.

Een leuke knul dus, op zoek naar een fijne plek waar hij erg welkom is. Komt u gauw kennis maken met hem?