Loki zoekt een huisje met lieve mensen die van hem houden zoals hij is! 😍🥰

Loki is een sinds kort bij ons gekomen via een vangactie. Hij werd vreselijk gepest door de andere katten en ondanks dat, vond hij ze toch nog steeds lief! Loki bewoog ook gek en we dachten in eerste instantie dat hij niet in orde was.

Hij werd helemaal nagekeken, kreeg onderzoeken en ook zijn bloed werd getest. Loki bleek kerngezond te zijn, alleen heeft hij een neurologische aandoening. Hij ervaart geen pijn en is stikgelukkig met alles om zich heen! Alleen dit zorgt ervoor dat hij wat anders beweegt.

Loki is 2 jaar jong en vind mensen geweldig! ❤️ Ook kinderen zijn geen probleem voor hem! Oppakken vindt hij in principe niet erg, maar maakt zijn evenwicht wat in de war en is daarom niet fijn om dat vaak te doen. Wij hebben Loki geplaatst bij een andere, heel erg lieve kat, maar helaas kon Loki hier niet mee omgaan en heeft hij aangegeven dat hij liever zonder andere kat ergens woont. En ook een hond is geen goede combinatie voor dit lieve mannetje.


Loki kan niet als voorheen vrij rondlopen op straat, hij ziet geen gevaar, is wat onhandig en zou niet snel kunnen wegkomen als dit nodig is. Daarom zoeken we voor hem een plek waar hij binnen kan blijven, of met een afgesloten balkon of tuin.

Loki is dus een speciaal ventje, maar wel ontzettend lief en hij zal ook al zijn liefde aan je geven ❤️
Hij ziet er nu nog wat gek uit, dat wordt beter! Hij had veel wondjes door de andere katten en had veel viezigheid en beestjes in zijn vacht… dat is allemaal weg, alleen zijn haar moet nog helemaal terug groeien. 🫶