Loewie en Nona: een leuk en speels stel van 8 maanden jong die opzoek zijn naar een plek waar hun heel gelukkig worden! Loewie en Nona zijn samen met hun broertje en zusje bij ons binnen gebracht toen zij klein waren. Zij vonden alles een beetje spannend en waren welkom in een lief pleeggezin. Zij hadden allemaal een huis gevonden, maar helaas kwamen zij bij ons terug.. De eigen kat vond het absoluut niet leuk om twee ondeugende kittens in huis te hebben. Met pijn in het hart kwamen zij hier en gaan wij opzoek naar een nieuw plekje voor hun samen!

Loewie en Nona zijn een vreselijk leuk stel! Zij moeten soms even wennen aan nieuwe mensen, maar als snel zijn zij om en komen graag met je knuffelen! Zeker Loewie is echt de knuffelkont van hun tweetjes. Ze zijn stapelgek op elkaar en zij slapen samen, spelen samen, wassen elkaar en zijn echt vriendjes. Daarom zoeken wij een plekje waar hun samen welkom zijn!

Zij kunnen met andere katten, maar dit moet dus wel een kat zijn die het ook leuk vindt als er twee ondeugende jonge katten in huis komen wonen.
Ook zijn zij gewend aan honden en aan oudere kinderen, hier zouden zij dus ook prima mee samen kunnen wonen!

Eigenlijk een leuk en ongecompliceerd stel dus, die heel graag lieve mensen willen vinden die zij gelukkig kunnen maken met hun komst.

Loewie en Nona 4