Lilly: een schattig, zachtaardig en bescheiden grietje van 2 jaar jong die opzoek is naar een heel fijn mandje! Lilly is bij ons binnen gekomen via een vangactie. Normaal gesproken gaan de katten weer terug, alleen voor Lilly hebben wij besloten dat zij bij ons mag blijven om een gouden mandje te zoeken. Zij was namelijk veel te zacht om als wilde kat door het leven te gaan en we gunnen haar zoveel meer. En nu hopen wij dat te vinden voor haar!

Lilly moest even wennen bij ons en dat moet zij ook weer aan nieuwe mensen. Maar als je haar kent is ze zo vreselijk schattig! Zij is heel enthousiast om je te zien en komt direct de krabpaal af. Ze gaat er helemaal kopjes tegen aan geven en wil jou ook heel graag haar liefde geven met kopjes en vleit zichzelf helemaal tegen je hand/arm aan. Als je haar zelf te snel wilt aaien, vindt ze dat wat spannend en gaat soms achteruit. Maar ze komt al snel weer terug om jou veel liefde te geven!
Ze zal even tijd nodig hebben om haar nieuwe baasjes helemaal te gaan vertrouwen, maar wij weten zeker dat dit goed gaat komen!

Lilly is gewend om samen te leven met katten en is heel erg sociaal! Het zou voor haar heel erg leuk en fijn zijn als er een andere lieve kat in huis woont, zodat zij zich hier aan op kan trekken maar ook gezellig bij kan liggen.

We hebben gekeken wat ze van honden vindt en daar is ze niet enthousiast over. Daarom plaatsen we haar niet in een gezin met een hond.
Kinderen zijn voor nu ook iets teveel voor haar. Als er kinderen op bezoek komen is dat natuurlijk geen probleem en zal zij lekker een rustig plekje zoeken.
Aangezien Lilly gewend is om buiten te komen, zoeken wij voor haar een plekje waar dit in de toekomst mogelijk is.

Een heel lief, zachtaardig en bescheiden meisje dus die gewoon opzoek is naar een plek waar zij heel welkom is! Haar eerste echte gouden mandje met lieve mensen die haar tijd geven en gewoon veel van haar gaan houden!

Lilly - gereserveerd 3