Kai en Kodo: twee leuke, lieve en gezellige broers van net 8 jaar jong die graag samen een gouden mandje vinden! Kai en Kodo zijn als kittentjes bij mensen komen wonen en hebben hier al die tijd gewoond. Alleen vanwege privéomstandigheden konden zij hier niet langer blijven en zijn zij hier gekomen.

Kai en Kodo zijn een erg leuk duo! Beide zijn zij erg lief en komen graag bij je voor een knuffel. Kodo is de stoerste van de twee en komt vaak direct bij nieuwe mensen en geniet direct van de aandacht. Kai komt eigenlijk ook vrij snel, maar vindt het gewoon iets spannender als zijn broer en dat mag natuurlijk!
De heren vinden het ook leuk om af en toe nog te spelen met speelgoed, maar ook met elkaar. Kodo wast Kai ook regelmatig, zeker als Kai even steun zoekt bij hem en dat is ook heel erg schattig om te zien.

Kai en Kodo hebben altijd samen gewoond en zoeken daarom sowieso samen een nieuw huis. Hier hebben wij gekeken hoe ze met andere katten zijn en dat gaat prima. Ze zouden hun nieuwe huis dus kunnen delen met andere katten. Wij hebben ook gekeken wat ze van honden vinden, maar dit is geen succes, daarom zoeken wij een huis zonder honden.

Kai en Kodo konden vroeger naar buiten. Kai ging sowieso nooit naar buiten en voelde de behoefte ook niet. De laatste jaren konden zij helemaal niet meer naar buiten en dat vond Kodo ook geen probleem.  Zij zouden dus prima binnen kunnen wonen als zij genoeg speelgoed hebben en aandacht krijgen.
Kai en Kodo zijn niet opgegroeid met kinderen en wij verwachten dat Kai jonge kinderen mogelijk wat spannend vindt. Een stel zonder kinderen of met oudere kinderen zou beter bij ze passen.

Kai en Kodo hebben in het verleden wel eens last gehad van blaasgruis. Dit is helemaal verholpen alleen krijgen zij hiervoor blaasgruisvoer wat zij de rest van hun leven zullen moeten krijgen. Dit is gewoon bij een (grotere) dierenwinkel te koop en is niet veel duurder dan andere kwalitatief goede merken, maar het is wel belangrijk om te weten dat de jongens dit krijgen.

Een leuk, lief en gezellig stel dus die heel graag een gouden mandje wilt vinden!