Geertje: een lief en schattig meisje van bijna 7 jaar jong die opzoek is naar een gouden mandje! Geertje is bij ons binnen gekomen door middel van een vangactie. Zij liep al heel lang hier, maar was absoluut geen wilde kat. Daarom werd er besloten dat zij hier mag blijven en dat wij een plekje voor haar zoeken waar ze lekker in huis mag wonen bij een familie!

Geertje is gewoon intens lief en schattig! Zij is heel gelukkig met elke aanraking en knuffel die zij krijgt en geniet hier erg van! Ze is ook graag bij je in de buurt en vindt het gewoon fijn als je in haar buurt bent. Als jij bezig bent, wacht ze netjes tot je weer tijd voor haar hebt. Geertje vindt het wel leuk om te spelen, maar niet elk speelgoed vindt ze even leuk. Vooral dingen met sliertjes en veertjes vindt ze leuk om mee te spelen!

Geertje is gewend om samen te leven met katten en ook hier laat zij zien dat ze dit prima vindt. Ze zou haar toekomstige huis dus kunnen delen met een andere kat.
We hebben gekeken wat ze van honden vindt, maar dat vindt ze maar niks. Daarom zoeken we voor haar een plekje zonder hond.

Geertje is gewend om buiten te komen en ondanks ze dat hier niet veel is, zoeken we wel een plek waar dit na gewenning mogelijk is. Dat ze lekker de buurt kan verkennen en daarna lekker bij je op de bank ploft.

Een lief, makkelijk en ongecompliceerd grietje dus die heel graag mensen blij maakt met haar komst!