Buiten plek gezocht!

Momenteel hebben wij 3 katten in de opvang die heel graag een plekje buiten zullen vinden! (Jacky en Missy zijn op dit moment gereserveerd)
Jacky en Missy zijn beide bij ons binnen gekomen via een vangactie. Zij waren direct vriendelijk tegen ons en daarom wilden wij een gouden mandje voor hun vinden!
Alleen beide dames kwamen terug.. Zij vonden het huiselijk leven, met alle, voor hun nieuwe, geluiden zo eng dat zij zichzelf helemaal kaal trokken.
Eenmaal hier, terug in de buitenkennel, werden zij weer gelukkiger!
Deze twee meiden hoeven niet samen te blijven, maar zouden wel graag een plek vinden waar zij buiten mogen wonen! Een plek waar zij wel aandacht krijgen als ze dat willen, zeker Jacky is gek op aandacht! Een plek waar zij wel veilig en warm kunnen slapen en schuilen, waar zij voer en water krijgen, maar niet binnen in huis hoeven te wonen.
Ze kunnen prima bij andere katten wonen. Honden vinden ze wat spannender, maar als een hond niet achter ze aan jaagt, moet dit goed komen!

En dan hebben wij nog Bram. Bram is als vondeling bij ons binnen gekomen en heeft zo zijn bedenkingen over ons mensen. Hij wil geen contact met ons en wil het liefst gewoon buiten zijn. Daarom zoeken wij voor hem ook een plek waar hij veilig en warm kan slapen en schuilen, hij voer en water krijgt en verder de boel muisvrij kan houden! Hij kan met katten en ook met honden die hem met rust laten.

Ben jij nog opzoek naar 1 of misschien wel meer katten die in ruil voor water, brokjes, soms een aaitje en een schuilplek, alles muisvrij houden?
Neem dan gerust contact met ons op via info@dierenopvangkoningen.nl