Boris: een leuk en vriendelijk kereltje van 2 jaar jong die op zoek is naar een gezellig huisje! Boris is als vondeling bij ons binnen gekomen en nooit opgehaald. Daarom gaan wij hem nu helpen zoeken naar een plekje waar hij welkom is!

Boris moest even wennen toen hij net bij ons was, maar ondertussen is hij helemaal los gekomen en zien wij een ontzettend leuke knul! Hij is erg lief en houdt van mensen! Hij komt graag bij je en geeft graag kopjes tegen je benen, armen, handen en alles wat met jou te maken heeft. Hij vindt aandacht gewoon geweldig! Oppakken vindt hij wel spannend en dat is prima natuurlijk. Hij is nog jong en ondernemend en vindt het heerlijk om lekker te spelen met speelgoed, maar ook vermaakt hij zich goed in de buitenkennel. We zoeken voor hem dan ook een plekje waar hij in de toekomst naar buiten kan.

Boris leeft hier samen met andere katten en is erg sociaal. Hij accepteert hier elke nieuwe kat en als zij contact met hem willen of willen spelen, vindt hij dat leuk! Voor hem zou het leuk zijn om met een andere kat samen te wonen. Anders is het voor hem fijn dat zijn toekomstige baasjes niet hele dagen weg zijn.

We hebben gekeken hoe hij op honden reageert en dit gaat redelijk, afhankelijk wat voor hond. Drukke, enthousiaste honden vindt hij wel spannend, maar honden die rustig zijn en respect hebben voor een kat zou hij mee samen kunnen wonen.

Boris is gewoon een leuk en ongecompliceerd kereltje waar wij baasjes voor zoeken die hem veel liefde geven en gewoon van hem gaan houden!