Bob: een mooie en bijzondere kerel van ruim 1 jaar jong. Bob is als kittentje bij mensen gekomen en heeft daar altijd gewoond. Maar helaas was er geen andere optie dan Bob bij ons te brengen. Want Bob is in principe een lieve kat, maar ook een kat die snel wat overprikkeld is. En deze mensen hadden kinderen. Toen Bob klein was, deed hij af en toe gemeen tegen de kinderen, maar hoe ouder hij werd hoe vaker het gebeurde. En zodoende is Bob hier gekomen en mogen wij nu op zoek gaan naar een rustig huishouden.

Ook hier zien wij dat Bob niet altijd even goed tegen prikkels kan. Als het rustig is, zien wij een lieve kat die erg van aandacht houdt! Hij vindt het erg gezellig dat je er bent en komt dan ook graag bij je. Maar hij vindt het ook erg fijn om ergens lekker te slapen, te spelen of een frisse neus te halen. Zodra het hier te druk wordt, zien wij de overprikkeling bij hem opspelen en wil hij nog wel eens uithalen. Wij beseffen dat het voor hem lastig gaat worden om een nieuw huis te vinden, maar wij hopen wel dat iemand Bob een kans wil geven. Hij is namelijk best een leuke kat!

Bob leeft hier samen met andere katten en ondanks hij ze accepteert, zien wij dat hij hier niet echt blij van wordt. En dit heeft hij ook met honden, hij kent ze niet en vindt ze ook spannend. En dit maakt dat wij hem als enige kat willen plaatsen. Een eigen thuis waar hij lekker de koning te rijk mag zijn. Bob is gewend om naar buiten te gaan en wij zoeken dan ook naar een plek waar dit mogelijk is.

Wij zoeken voor Bob dus een rustig huishouden, zonder kinderen en zonder andere dieren. Een fijne plek waar hij mag zijn wie hij is, mag gaan genieten van de rust om hem heen en helemaal gelukkig mag gaan worden! Wees welkom om kennis te maken met deze bijzondere knul.

Bob 3