Beetle: een bijzonder meisje die op zoek is naar een fijne plek waar zij helemaal gelukkig mag worden! Beetle is als vondeling bij ons binnen gebracht, met een grote wond op haar bovenbeen. Zij moest hier tegen behandelt worden en toen dit bijna over was, kreeg zij ook nog eens niesziekte en moest zij weer elke dag pilletjes hebben. Gelukkig knapte zij op en mocht zij de kamer in bij de andere katten!

Beetle had even nodig om te wennen aan ons. Het viel ons wel op dat zij gek was op alle andere katten en zij ook allemaal op haar! Zij lag altijd tegen ze aan en anders dicht in de buurt als zij niet tegen ze aan mocht liggen van ze. Beetle vindt andere katten geweldig en geeft hun ook graag kopjes! Ondertussen heeft Beetle ook bedacht dat wij heel lief zijn en komt ons ook kopjes geven en geniet er ook van als wij haar aaien. Oppakken vindt zij wel nog spannend, maar dat mag natuurlijk.

Voor Beetle zoeken wij een heel fijn en rustig huishouden, zonder kinderen. Met hele lieve mensen die begrijpen dat zij tijd nodig heeft en daarna graag willen genieten van haar liefde.
Omdat Beetle zo gek is op andere katten zoeken wij voor haar een huis met andere katten, maar dan ook met katten die het ook fijn vinden om samen te slapen, wassen en kopjes willen geven.

Beetle is wel buiten gevonden, maar wij hebben haar in al die tijd nog nooit buiten gezien hier. Ook als het raam open staat en de rest gaat, blijft ze binnen wachten. We denken dat ook dat zij, mits genoeg ruimte en uitdaging, zij prima als binnenkat geplaats kan worden.

Een bijzonder meisje dus die even tijd nodig zal hebben in haar nieuwe huis. Maar daarna ontzettend veel liefde zal geven aan de eigen katten en aan haar baasje(s)!