Susie: een intens lieve, zachtaardige en fijne dame van 1 jaar jong die opzoek is naar een hele lieve familie die haar welkom heet!
Susie komt oorspronkelijk uit Spanje, waar zij is achtergelaten door haar baasjes in een dorpje.. Gelukkig zijn er mensen geweest die voor haar zorgden en hebben zij haar naar het asiel gebracht. En nu is deze dame bij ons en mogen wij haar helpen zoeken naar een hele fijne plek.

Susie is gewoon ontzettend lief en eigenlijk kan je niet anders dan smelten voor dit meisje. Susie is niet de meest dappere hond die er is en zal even moeten wennen aan nieuwe mensen, maar als zij je kent, zoekt zij steun bij je en vertrouwt dan op jou dat alles goed komt.
Susie was wat ziek toen zij bij ons binnen kwam, had een flinke oorontsteking en ook een longontsteking. Zij voelde zich alles behalve fijn en wij beloofden haar dat ze snel beter zou worden. 4x per dag voerden we haar en al snel knapte ze op en samen wij nog meer van haar geweldige karakter. Zij werd vrolijker, begon steeds gekker te worden op de vaste verzorgers en is gewoon een hele fijne meid! Zij is altijd in voor een knuffel, is rustig van karakter en wil gewoon dat je van haar houdt.
Susie is heel sociaal met honden en spreekt de taal prima, zij vindt het ook leuk om met ze te spelen en voor haar is het leuk als er een hondenmaatje in haar huis aanwezig zou zijn.
Ook heeft dit meisje kennis gemaakt met katten en dat vindt zij ook heel normaal. Zij zou haar huis dus kunnen delen met een kat.
Voor Susie zoeken wij een huisje met wat oudere kinderen of zonder kinderen. Zij zal ook lief zijn tegen jonge kinderen en als deze op bezoek komen is dat geen probleem. Alleen past een jong, druk gezin gewoon minder goed bij haar.

Voor Susie zoeken wij dus hele lieve mensen die heel graag kennis willen maken met deze mooie dame! Die haar de tijd geven om te wennen, niet midden in een drukke stad wonen, die er voor haar zijn en van haar gaan houden!