Rover: een schattig, ietwat zelfstandig en tikje onzeker knulletje van 5 jaar jong. Rover is al jonge hond bij mensen komen wonen en was hier erg gelukkig. Hij leefde hier samen met een andere hond waar hij veel steun aan had, want hij vond alles erg spannend. Deze mensen hebben de afgelopen jaren ontzettend veel van ze gehouden en de jongens waren erg gelukkig. Helaas konden zij vanwege privéomstandigheden niet langer blijven en daarom zijn zij bij ons gekomen.

Rover is een schattig hondje om te zien, hij is klein, wat lang en ietsje te dik kereltje die eigenlijk heel lief is en gek op zijn familie! Rover is wat onzeker naar nieuwe mensen en voelt geen behoefte om contact te maken met ze en dat is natuurlijk prima. Als hij je kent, is hij stapel op je en houdt ook echt van de geborgenheid. Hij vind het dan ook ontzettend leuk om samen dingen te doen en houdt ook erg van zwemmen!
Rover is gewend om samen te wonen met een andere hond en hij haalt ook steun bij de andere hond als hij situaties wat spannender vindt. Daarom zoeken we voor hem een plekje met een andere hond. Een reu of teef, klein of groot maakt voor hem niet uit.
Rover is wel wat zelfstandig en dat heeft zeker voordelen! Zo hoeft hij niet met elke tegemoet komende hond contact te maken en loopt gewoon door. Hij vermaakt zichzelf prima tijdens de wandeling en scharrelt lekker rond en om je heen. Thuis is hij erg braaf en gaat ook lekker rustig liggen. Hij is verder zindelijk, kan alleen zijn, gaat mee in de auto en is gewoon goed opgevoed.
Katten vindt hij enge wezens en daarom plaatsen we hem niet in een huis met katten.

Rover is niet opgegroeid met kinderen en omdat hij nieuwe mensen, maar ook drukte rond hem wat spannend vindt, zoeken wij een huisje voor hem zonder kinderen of echt al een stuk oudere en rustige kinderen, die begrijpen dat hij moet wennen.

Rover is een lief mannetje dus die even de tijd nodig zal hebben om te wennen aan zijn nieuwe leven. Maar hij zal ongetwijfeld opnieuw zijn hart geven aan zijn nieuwe baasjes en dan krijg je er een heerlijk maatje voor terug!