Nacho  9 jaar

Nacho is een rustig, lief verlegen reutje van 9 jaar. Hij is dol op aandacht en vind het geweldig om bij je te zijn en met je te spelen en te knuffelen.

Nacho komt uit Spanje waar hij de eerste 2 jaar van zijn leven op straat heeft geleefd. Nacho is opzoek naar een lief baasje waar hij de ruimte heeft om lekker te spelen maar ook heerlijk te kunnen genieten van de rust.  Hij is bang voor kleine kinderen dus een thuis met kinderen jonger dan 12 zou niet ideaal zijn. Katten vind Nacho interessant maar andersom vinden ze hem vaak iets te groot en enthousiast. Nacho is opzoek naar een baasje die door zijn verlegenheid heen kan kijken en begrijpt dat hij in onbekende situaties wat onzeker en bang kan zijn in het begin. Nacho kan goed een paar uur alleen zijn en zal dan rustig op zijn plekje liggen tot je weer terug bent.

Momenteel woont Nacho nog bij zijn huidige baasje die door omstandigheden heel veel weg is van huis en Nacho niet de aandacht en liefde kan geven die hij zo verdient. 

Nacho heeft een broer Besito waarmee hij samen geadopteerd is. het liefste zouden ze samen naar een nieuw thuis gaan dus dit heeft wel de voorkeur maar is geen pre.

Besito              7 jaar

Besito is een vrolijk, lief enthousiast reutje van 7 jaar. Hij is dol op rennen, springen, spelen en snoepjes, vooral dat laatste is de kortste weg naar zijn hartje. Besito is heel erg slim en heeft bepaalde routines, geluidjes en zelfs woorden direct door. Besito zoekt een baasje die hij kan overladen met zijn liefde en aandacht. Het liefste ligt hij na een drukke dag ook lekker tegen je aan en valt hij zo in slaap.  Nieuwe mensen vind Besito een beetje spannend maar hij gaat daar heel goed mee om en is vrij snel op zijn gemak. Besito heeft nooit met kinderen gewoond maar dit zou geen probleem zijn aangezien hij drukte en aandacht geweldig vind.

Besito is geadopteerd vanuit Spanje, daar heeft hij het eerste jaar van zijn leven op straat gewoond. Hij is ontzettend bang voor onweer en vuurwerk dus eind December is een hele stressvolle periode voor hem. Hij zoekt dan het liefst een rustig donker plekje op waar hij zijn koppie kan verbergen tot dat het onweer/vuurwerk voorbij is.

Momenteel woont Besito nog bij zijn huidige baasje die door omstandigheden heel veel weg is van huis en Besito niet de aandacht en liefde kan geven die hij zo verdient. 

Besito heeft een broer Nacho waarmee hij samen geadopteerd is. het liefste zouden ze samen naar een nieuw thuis gaan dus dit heeft wel de voorkeur maar is geen pre.