Mary Alice: een leuk en vrolijk meisje van 1 jaar jong die opzoek is naar een gouden mandje!
Mary Alice is een tijdje geleden bij ons gekomen uit Spanje. Zij was hier door haar familie naar een dodingsstation gebracht.. Een aantal maanden geleden hebben wij haar welkom geheten bij ons en al snel vond dit meisje een huisje. Helaas bleek dit niet te klikken met de kat en mogen wij haar opnieuw helpen zoeken naar een gouden mandje.

Mary Alice is een erg leuk en vrolijk hondje! Zij is gek op mensen en kan helemaal in je kruipen voor een knuffel. Zij houdt ontzettend veel van je en zal haar best voor je doen. Ook in huis is zij een brave meid, zij is zindelijk, kan een aantal uren alleen zijn, gaat mee in de auto, laat weten als er mensen aan de deur staan en kan als ze je kent ook prima los lopen.
Mary Alice kan het prima vinden met andere honden en spreekt de taal prima. Zij is een dame die het kaas niet van haar brood laat eten en als een hond over haar grens gaat, laat ze dit weten en dat is haar goedrecht natuurlijk!
Met katten kan Mary Alice het dus helaas niet vinden. Ze vindt ze toch te interessant en kan ze niet met rust laten. Daarom zoeken wij voor haar een plekje zonder katten.

Eigenlijk is Mary Alice dus gewoon een leuk meisje, die opzoek is naar mensen die van haar houden, lekker met haar op pad gaan en leuke dingen gaan ondernemen.
Dan zal zij je al haar liefde geven!