Kenny: een leuke en vriendelijke knul van 5 jaar jong. Kenny is als pup bij mensen komen wonen samen met een andere hond. Zij zijn hier jarenlang stikgelukkig geweest en hun baasjes hielden ontzettend veel van ze. Helaas konden zij vanwege privé omstandigheden echt niet langer blijven en zijn zij bij ons gekomen. De jongens pasten zich snel aan en kunnen zij nu op zoek naar een gouden mandje.

Kenny is een leuke en vriendelijke knul! Hij vond het direct gezellig toen hij hier was en past zich ontzettend makkelijk aan. Soms is hij in eerste instantie wat terughoudender naar mannen, maar dat is ook snel goed en komt hij graag bij je voor een knuffel.
Kenny vindt het ook leuk om te apporteren en speelt erg graag met zijn knuffels! Hij sloopt ze ook niet en is heel blij met ze. Verder heeft Kenny alles geleerd wat nodig is; hij is zindelijk, kan alleen zijn, gaat mee in de auto, loopt redelijk netjes aan de riem, al kan hij soms iets trekken als hij enthousiast is en is verder een rustige en brave hond in huis.
Hij vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en lekker op pad te gaan, om dan thuis weer lekker op zijn mand te slapen.
Kenny is heel sociaal met andere honden en vindt het geweldig om met ze te spelen en spreekt de hondentaal ook prima.
Kenny is gewend aan katten en wij hebben hier ook gekeken hoe hij hierop reageerde. Dat ging prima, al was dit wel een stoere kat die niet onder de indruk was. Hij zou dus samen kunnen wonen met een kat, mits dit een zelfverzekerde kat is.
Kenny is niet gewend aan samen wonen met hele kleine kinderen, maar kinderen die wat ouder zijn, zijn mogelijk geen probleem voor deze leuke kerel!

Eigenlijk is Kenny dus gewoon een leuke en fijne huishond die heel graag een gouden mandje wilt vinden!

Kenny 4