Bo: een vrolijke, vriendelijke en slimme dame van net 8 jaar jong die heel graag een gouden mandje zoekt waar ze voor altijd mag blijven! Bo heeft nog niet zoveel geluk gehad in haar leven en dat is erg sneu voor deze leuke dame. Zij heeft erg lang bij iemand gewoond die niet goed voor haar zorgde en niet altijd lief tegen haar was.. Gelukkig is zij daar weggegaan en kwam zij bij iemand anders te wonen die weer lekker met haar dingen ging ondernemen. Helaas ging na een jaar de woonsituatie van deze meneer veranderen en kon Bo niet langer bij hem blijven. En nu is deze griet hier, opzoek naar een leuke baas!

Bo is een erg leuke en vriendelijke dame! Ondanks zij een minder leuk verleden heeft, is zij het vertrouwen in mensen zeker niet kwijt en is hier ook gek op iedereen! Bo is altijd vrolijk, heeft altijd zin in een wandeling en wil ook best een balletje halen of iets doen voor wat lekkers.

Bo kan het met de meeste honden prima vinden. Zij is wel een dame die graag leiding neemt en dat is natuurlijk prima. Toch speelt zij ook graag met honden en vindt dit enig. Aangezien Bo een duidelijke dame is, plaatsen wij haar niet met een andere teef in huis. Een reu of als enige hond zou zij prima vinden.

In het verleden heeft Bo met katten en een konijn gewoond. Dat is altijd prima gegaan, al zien wij hier dat zij wel wat lomp en enthousiast is naar katten en als ze wegrennen ze er wel achter aan wil. Voor de zekerheid plaatsen wij haar daarom liever niet bij katten.

Bo is niet gewend om met kinderen in huis te wonen en daarom zoeken wij een huisje voor haar zonder kinderen of met oudere kinderen. Als er kleine kinderen op bezoek komen is dit geen probleem voor haar. Zij is natuurlijk gewend aan het huis leven, zij is zindelijk, gaat graag mee in de auto, kent haar commando’s en laat netjes weten als de bel gaat. Alleen zijn zal zij weer moeten opbouwen in haar nieuwe huis, maar dat is logisch.

Een leuke, blije griet dus waar wij mensen voor zoeken die lekker met haar op pad gaan, die eerder honden hebben gehad en lekker van haar gaan genieten.

Bo 3
Bo 4