Mickey: een hele leuke, grappige, lieve en speelse knul van 1 jaar jong die opzoek is naar een plek waar hij welkom is!
Mickey is gevonden met een hele grote wond.. Hij had een bandje om en deze was om zijn voorpoot gegaan en is dit helemaal in zijn huid haan zitten. Zijn hele nek was kaal, maar de wond onder zijn oksel was heel groot en super pijnlijk.. Gelukkig is hij gevonden en bij ons gebracht. Zijn bandje werd verwijderd en hij was direct een heel stuk opgeluchter! Hij was lief met het zalven en de medicatie en de wond is nu zo goed als helemaal dicht en daarom gaan wij alvast op zoek naar leuke mensen voor hem!

Mickey is een hele leuke kat en dat vindt hij ook van zichzelf! Hij is gek op mensen en komt graag bij je voor een knuffel. Toch hoeft hij niet altijd persé geaaid te worden, maar vindt het ook gewoon leuk om bij je te zijn en te kijken wat je doet. Als je iets aan het doen bent, waarvan hij denkt dat zijn hulp nodig is, zal hij zeker graag zijn pootjes uit de mouwen steken om je te helpen 😉. Mickey is ook erg speels en vindt het geweldig als je samen speelt met bijvoorbeeld een speelstokje.
Mickey leeft hier samen met andere katten en dat vindt hij geweldig! Hij wil direct vriendjes maken en ligt dan graag bij ze, geeft ze kopjes en wil heel graag bij ze zijn. Daarom zoeken wij een plek voor hem met een andere kat of katten die dit ook erg leuk en gezellig vinden! We hebben ook gekeken hoe hij met honden is en hier was Mickey erg duidelijk over, hij wil zijn leven niet delen met een hond.
Kinderen zijn in principe geen probleem voor hem, alleen is hij erg speels en kan van alles zien als speelgoed. Daarom zijn jonge kinderen mogelijk niet heel handig voor hem.
Mickey is gewend om buiten te komen en hij is een energiek ventje en daarom zoeken wij wel een plek voor hem waar hij in de toekomst naar buiten kan.

Een leuk, gezellig en speels kereltje dus die heel graag leuke mensen wil vinden!