Bo: een mooie, loyale en vriendelijk herder dame van 9 jaar jong die op zoek is naar een plek waar mensen helemaal voor haar gaan! Bo is als pupje, samen met haar zus, bij mensen komen wonen die veel van de meiden hielden. Zij hadden een leefden op het erf, sliepen ’s avonds lekker bij de mensen binnen, hielden ontzettend veel van hun baasjes en waren tevreden met hun leven. Helaas is hun baasje overleden en kon hun vrouwtje niet langer op de plek blijven waar zij woonden en moest zij naar een appartement. De meiden zouden hier niet genoeg ruimte hebben om samen te leven en daarom zijn zij bij ons gekomen en gaan wij ze helpen zoeken naar een nieuwe plek.

Bo is een fijne en vriendelijke meid. Zij vond het allemaal spannend hier en dat was natuurlijk logisch, zij was een erf gewend en eigenlijk niks anders. Wij zijn met haar aan de slag gegaan en zij maakte heel snel grote sprongen! Zij leerde heel snel keurig aan de riem te lopen, leerde dat de auto niet zo eng was als ze dacht, leerde verkeer tegen te komen en vertrouwt heel mooi op je als ze je kent. Hier zal nog verder mee gewerkt moeten worden, maar wij hebben alle vertrouwen in Bo! Naar nieuwe mensen is zij vriendelijk, maar hoeft niet bijzonder veel van ze. Als ze je kent komt ze heel graag bij je knuffelen, gaat ze graag mee op pad en vindt het heerlijk om bij je te zijn!
We hebben gekeken hoe Bo op andere honden reageert en dat vindt ze prima. Bo heeft altijd met haar zus samen gewoond en daarom zoeken wij een plekje voor haar met een andere hond. Zij en haar zus konden niet zonder elkaar maar ook niet altijd met elkaar en daarom hebben wij ze ook hier gescheiden van elkaar en beide een ander maatje gegeven en dat vindt zeker Bo prima.
Bo mocht altijd katten wegjagen rond het erf en daarom plaatsen we haar niet bij katten.
Bo is gewend aan omgang met de kleinzoon en was hier heel vriendelijk tegen. Ondanks dat plaatsen we haar nu niet in een gezin met kinderen. Zij zal het meest gebaat zijn aan rust en regelmaat met haar nieuwe leven en dat mogen wij niet verwachten van kinderen. Als er kinderen op bezoek komen is dat geen probleem.

Voor Bo zoeken wij dus leuke, ervaren mensen die een andere hond hebben, die lekker met haar op pad gaan en haar laten genieten van de laatste jaren van haar leven!