Mimi: een leuk, speels en grappig dametje van 3 maanden jong die heel graag een eigen familie wilt vinden! Mimi is als vondeling bij ons binnen gebracht. Ondanks zij duidelijk een huisje heeft gehad, was zij dus gedumpt en kwam zij erg ziek binnen.. Gelukkig is zij helemaal beter, vind zij mensen nog steeds leuk en mogen wij voor haar nu een leuke plek vinden!

Mimi is dus een leuk meisje! Zij is vrolijk en vind mensen geweldig. Zij komt direct bij je en begint direct te spinnen. Zij is ook heel erg speels en kan alles als speelgoed gebruiken, katten, speelgoed, troepjes en ons mensen. Zij vind het ook erg leuk om met je handen te spelen en dat is op zich niet erg, maar hiervoor is zij voor jonge kinderen mogelijk niet het meest geschikte katje.

Mimi leeft hier samen met andere katten en aangezien zij zich hier uitstekend mee vermaakt, zoeken wij voor haar een plek met een andere kat.

Honden is zij niet gewend, maar gezien haar karakter moet dit geen probleem worden.
Voor kinderen zou zij dus wel lief zijn, alleen is het mogelijk even van de kinderen zelf afhankelijk of zij het eng zouden vinden als zij met hun handen speelt.

Omdat Mimi erg speels is en ondernemend, zoeken wij voor haar een plekje waar zij straks naar buiten kan. Lekker de wereld ontdekken.

Een leuk, speels meisje dus die graag een fijne plek vindt!