Boef: een hele mooie, lieve maar ook zelfstandige kerel van net 8 jaar jong, die op zoek is naar een leuke familie waar hij zichzelf mag zijn!

Boef is een aantal jaren geleden bij ons gekomen doordat er was ingegrepen door de dierenbescherming. Hij woonde bij veel andere honden en katten die niet goed verzorgd werden. Zodoende is Boef toen bij ons gekomen en vond vrij snel een fijn huis en daar heeft hij de afgelopen jaren ook gewoond. Alleen lijkt Boef daar de laatste tijd niet meer helemaal op zijn plek te zijn. En aangezien hij een gewoon een lieverd is, verdient hij uiteraard het allerbeste!

Boef is een lieve en vriendelijke kat en wil best af en toe bij je komen om te knuffelen. Alleen is Boef ook wat zelfstandig en hij vermaakt zichzelf daarom prima. Hij kan gewoon ergens zitten en dan gaan spinnen, gewoon omdat hij tevreden is met weinig. Ook loopt hij graag zijn rondje buiten en wij zoeken dan ook een plek voor hem waar dit mogelijk is. Wat Boef ook heel erg gezellig vindt, is ‘kletsen’. En dan hoef jij nog niet eens antwoord te geven, hij kan ook goed met zichzelf zijn belevenissen bespreken ;). Het onhandige is dat hij dat ook graag ’s nachts doet. Wanneer hij net van buiten komt of iets heeft gedaan. Dat dit niet helemaal handig is als je bij je baasje op de kamer slaapt, maakt voor hem niet uit. Dus mogelijk is het handig voor vooral zijn nieuwe baasjes, als Boef niet op de slaapkamer kan slapen.

Boef is gewend om samen te leven met andere katten en dit vindt hij prima. Het is voor hem dus geen probleem om hier mee samen te wonen. Honden is Boef ook gewend en vindt hij ook erg leuk! Hij vindt het ook erg leuk om bij de hond in de mand te liggen en wordt daar dan erg gelukkig van. Boef is niet gewend aan kinderen en wij denken dat hij bij jonge kinderen niet op zijn plek zou zijn. Maar wat oudere en rustige kinderen zou mogelijk prima zijn.

Eigenlijk is Boef dus een heel fijn, lief en tevreden ventje, dat heel graag een heel fijn thuis krijgt! Boef verblijft niet bij ons, maar nog bij zijn baasje. Als u interesse in hem heeft, brengen we u graag in contact. Bel gerust voor dit leuke kereltje!