Angel: een heel mooi en lief en ietwat eigenwijs dametje van 4 maanden jong die op zoek is naar een plek waar zij wel heel welkom is! Angel is namelijk gevonden in het bos, gedumpt in een dichtgetapte doos.. Het waren best warme dagen en zij stond hier midden in het bos, gedumpt en ook nog verstopt. Godzijdank hoorde iemand haar en vond Angel, in de doos. Alleen bleek zij niet alleen in de doos te zijn.. 2 kittens lagen bij haar in de doos, overleden.. Dit meisje is gelukkig meegenomen en veilig naar ons gebracht! Zij mocht hier herstellen en aansterken en wij hebben haar beloofd dat wij een plek voor haar gaan zoeken waar zij meer dan welkom is!

Angel is een lief meisje. Zij heeft een super zachte vacht, is gek op mensen en vind aandacht geweldig! En toen kan zij ook heerlijk haar eigen ding doen en als zij hier te druk mee is, negeert ze je gewoon. 😉 En daar is zij natuurlijk een schildpad dame voor. 😊 Zij vind het erg leuk om te spelen ook en geniet van alles wat ze tegen komt.

Angel leeft hier samen met andere kittens en vind dat best gezellig. Zij heeft zelf een wat bijzondere kattentaal en is hier nog mee aan het leren. Zij doet haar best en het gaat beter, al is ze soms wat onhandig. 😉 Maar wij gunnen haar een vriendje, want hier wordt zij erg blij van! Daarom zoeken we voor haar een plek met een lieve kat.

Honden en kinderen kent zij niet, maar wij verwachten dat zij prima aan kinderen en rustige honden kan wennen.

Een lief meisje dus die wij heel graag een gouden mandje gunnen.