Nero is een prachtige, stabiele, vriendelijke en sterke en actieve knul van 4 jaar jong! En deze mooie knul is op zoek naar actieve en sportieve baasjes, die hem uitdaging geven, die genieten van samen nieuwe dingen ontdekken en die hem een heel fijn leven willen bieden!

Nero komt uit Spanje, waar hij is gevonden en waar hij vervolgens een poosje in de opvang heeft gewoond. Inmiddels is Nero bij ons in de opvang en hebben wij hem een beetje beter leren kennen en mogen wij hem helpen zoeken naar een fijn thuis. Nero is heel sociaal met andere honden en begrijpt de hondentaal prima. Hij verblijft hier ook altijd met andere honden en hij geniet van hun gezelschap. Hij speelt en rent graag met ze en vindt ze leuk! Met katten kan Nero het niet vinden en daarom zoeken wij voor hem ook een plekje zonder kat. Nero is een stabiele en zelfverzekerde knul, hij is sterk en actief en hij is heel slim. En voor hem zoeken wij dus baasjes die dat geweldig vinden. Hij is lief voor kinderen, maar wij denken dat hij niet op zijn plek zal zijn in een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar. Daarboven moet geen probleem zijn. Nero wil heel graag dingen leren in ruil voor wat lekkers en dat is fijn, want hij heeft dan alle aandacht en wil heel graag zijn best voor je doen!

Voor Nero zoeken wij ervaren baasjes, die dus actief zijn, die van lange wandelingen houden, die genieten van samen op pad gaan, die hem alles gaan leren wat nog nodig is, die hem alle tijd geven om te wennen, die geduldig zijn en dus helemaal voor hem willen gaan. U krijgt dan deze mooie, vriendelijke, leuke en sportieve knul, die zal genieten, zijn best zal gaan doen en dankbaar zal zijn! U bent van harte welkom om hem in levende lijve te komen ontmoeten. Dan stelt hij zich graag aan u voor!