• Berichtcategorie:Uncategorized

Yeti: een speciaal Maltezer dametje van 3 jaar jong die opzoek is naar hele lieve en geduldige mensen!
Yeti is ongeveer een jaar geleden weggehaald uit vreselijke omstandigheden. Zij heeft hier haar leven lang in gewoond en haar leven was daarom ook heel lang uitzichtloos.. Een poos geleden is onder andere zij hier weggehaald en kwam er hoop. Hoop op een toekomst voor haar. Zij is eerst naar een andere plek gegaan, waar zij kon bijkomen, gesteriliseerd kon worden, haar oorontstekingen konden worden behandeld en gewoon even tot rust kon komen. Na een tijdje is besloten dat onder andere zij hierheen kwam en wij haar verder zouden helpen met groeien. En dit lieve meisje is er nog lang niet, maar wij kunnen haar hier niet zo ver helpen als een familie kan en hopen een ontzettend lief baasje te vinden die dit bereid is en waar Yeti meer dan welkom is.

Yeti is een meisje die het leven nog best heel spannend vindt. Zij heeft zo ontzettend weinig (leuke) dingen meegemaakt en dat maakt haar erg onzeker. En tegelijkertijd zien wij een meisje die heel hard haar best doet. Zij doet haar best om contact met je te maken en stiekem vind zij het ook erg gezellig dat je er bent. Zo loopt ze je steeds achterna, raakt met haar neus je hand aan en wil ook koekjes aannemen. Dichterbij durft ze bij vreemde mensen gewoon niet en dat is prima. Wij weten ondertussen dat als zij in huis is en je kent, zij heel graag bij je komt liggen op de bank en zich veel meer openstelt. Dat maakt ook dat wij denken dat zij er wel gaat komen, ze zal mogelijk nooit haantje de voorste worden, maar zij zal met begeleiding en steun wel een stuk verder komen.

Yeti is wel heel speels en dat is schattig om te zien. Zeker met andere honden kan zij uren spelen! Zij spreekt de hondentaal meer dan uitstekend en houdt van elke hond die zij tegen komt. Over sommige honden is zij nóg enthousiaster en kan dan wat blaffen omdat zij zo ontzettend blij is als ze er aan komen. Ze geeft ze dan allemaal kusjes, wil direct spelen met ze en je ziet haar opbloeien met hun gezelschap en als zij erna bij ze in de mand mag liggen, is zij helemaal tevreden! Daarom zoeken wij voor haar een plekje met een andere hond. Waar zij plezier maar ook veel steun uit kan halen en die haar kan leren dat het leven best meevalt.

Yeti heeft kennis gemaakt met katten en dat gaat prima. Ze zou haar nieuwe huis dus kunnen delen met een kat.
Yeti heeft even in een huis gewoond en hier deed zij het best goed. Zij is redelijk zindelijk, al heeft zij wel eens een ongelukje en zal mogelijk in het begin weer even moeten wennen. Wel kon zij prima even alleen zijn in de bench en ging dan lekker slapen. De auto vond zij geen probleem en kon uren mee en vond dit heel normaal. Wandelen vind ze wat spannend, maar ook dit gaat steeds beter, maar daarom plaatsen wij haar niet in een drukke stad. Een rustige buurt is beter voor haar. Ook plaatsen wij dit meisje niet in een gezin met kinderen, dit is op dit moment teveel voor haar. Als er eens kinderen op bezoek komen is dit geen probleem en zal zij een rustig plekje zoeken.

Zij is dus een speciaal dametje die opzoek is naar de allerliefste en hele geduldige mensen met al een fijne hond. Mensen die begrijpen dat dit meisje tijd nodig heeft om te wennen aan haar nieuwe huis en aan alles om haar heen. Die er voor haar zullen zijn en begrijpen dat zij niet binnen 4 weken een onbezorgde huishond is. Wij beseffen dat we veel vragen van haar toekomstige baasjes, maar wij gunnen dit meisje als geen ander een fijne toekomst!