• Berichtcategorie:Uncategorized

Muis: een ontzettend lieve, aanhankelijke, en gezellige kater van ruim 5 jaar jong die opzoek is naar een speciaal huisje!
Muis is als vondeling bij ons binnen gekomen, hij liep al een hele poos op straat en omdat oud en nieuw er aan ging komen, is hij van straat gehaald en bij ons gebracht. Wij hadden echt verwacht dat deze knul bij iemand moest horen, maar helaas… Maar wij gaan nu op zoek naar een heel speciaal mandje voor deze knul, met hele lieve mensen!

Muis is een beer van een kat om te zien, hij is groot, breed en heeft best een ruig hoofd. Maar daar houdt ook alles op, want Muis is ontzettend lief en zachtaardig! Hij houdt ontzettend veel van mensen en hij kan helemaal opgaan in knuffels en aaitjes. Als je te snel stopt, laat hij dat graag weten door naar je te miauwen en geniet dan weer van elke seconde dat je hem aanraakt. Voor Muis zal het ook geen probleem zijn om in een gezin te wonen. Bij 1 of 2 baasjes kan ook, als zij maar niet hele dagen van huis zijn.

Omdat Muis langere tijd buiten heeft gelopen en wat wondjes op zijn neus had, hebben wij zijn bloed laten testen, hier kwam uit dat hij FIV heeft. Hij zit waarschijnlijk in stadium 2 en dat is de stabiele fase. Hij heeft hier geen last van en als ware slaapt het in zijn lichaam. Dit kan jaren goed gaan en hij hoeft hier de aankomende jaren ook geen last van te krijgen.
Wij mensen kunnen niet ziek van hem worden en dat maakt dat hij veilig ergens kan wonen. We plaatsen hem niet met andere katten of anders met een andere FIV kat. Hij kan met gewoon contact geen kat ziek maken, maar bij bloed contact wel.
Voor Muis zoeken wij ook een plek waar hij binnen kan blijven of ik een afgesloten tuin, waar hij niet in aanraking kan komen met andere katten.

Wij begrijpen dat mensen niet voor Muis in de rij zullen staan en dat wij heel erg veel vragen van de nieuwe baasjes van Muis. Maar wij gunnen het deze ontzettend lieve en gezellig knul het zo erg om een gouden mandje te vinden! En hij zal als dank al zijn liefde aan je terug geven!