• Berichtcategorie:Uncategorized

Fudge: Een heel leuk, lief, sociaal en vriendelijk kereltje van 5 maanden jong. Fudge is door mensen gevonden en bij ons gebracht. Toch was hij duidelijk mensen gewend en is dus mogelijk gedumpt. Super sneu natuurlijk. Toch is Fudge het vertrouwen in mensen niet verloren en hij gaat mensen heel blij maken met zijn komst!

Fudge is gewoon een super leuk kereltje. Hij is gek op mensen en komt heel graag bij je om te knuffelen. Hij is ook speels en vind het super leuk om samen met een speelstokje te spelen. Al kan hij zichzelf ook prima vermaken met speelgoed.

Fudge heeft even in een pleeggezin gezeten en dit ging prima! Hij leefde daar met andere kittens, met een hele grote hond en bij kleine kinderen. En dit alles vond hij erg gezellig! Hij vind het hier ook erg leuk met de andere katten en daarom zoeken we voor hem een plekje met een andere kat.

Ook over de aanwezigheid van de grote hond was hij erg enthousiast! Hij ging graag bij haar in de mand liggen en vond dat enig! Het zou voor Fudge geen probleem zijn om samen te wonen met een hond.  

Fudge is dus een leuk en ongecompliceerd ventje die mensen erg gelukkig gaat maken met zijn komst!