• Berichtcategorie:Uncategorized

Balou: een intens lief, zachtaardig en schattig ventje van 6 maanden jong die op zoek is naar lieve mensen. Balou is als zwerver bij ons binnen gebracht. Hij was duidelijk aan mensen gewend en genoot direct heel erg van de aandacht die je gaf. Alleen werd hij niet gemist en is dus mogelijk gewoon gedumpt..

Balou is een heel lief kereltje. Hij is erg zachtaardig van karakter en wilt eigenlijk niks liever als bij je zijn. Soms schrikt hij even van je als je binnen, maar als je even rustig gaat zitten komt hij vrij snel bij je. Hij wordt dan zo gelukkig dat hij soms helemaal over de grond rolt ervan.

Balou kan prima met andere katten samen wonen, al zou een hele zelfverzekerde kat mogelijk minder bij hem passen. Maar met een lieve kat zou het geen probleem zijn.

Honden kent hij niet en hij vind ze ook vreselijk spannend. Daarom plaatsen we hem niet bij honden.
Balou houdt van mensen, maar trekt zich wat terug bij drukte. Daarom zoeken we voor hem een plek zonder kinderen. Een rustig huishouden past beter bij dit kereltje.

Hij leeft hier binnen en vind dat prima! Balou zou, mits hij voldoende aandacht en uitdaging in huis krijgt, prima als binnenkat kunnen wonen.

Toen Balou binnen kwam had hij steeds wat wisselende ontlasting. Alles is getest en nagekeken en hier kwam allemaal niks uit. Tot wij hem op een graanvrije voeding zette, toen was dit allemaal over! Het is voor hem dus belangrijk dat hij graanvrij eten krijgt.

Een lief, zacht mannetje dus die heel graag mensen gelukkig wilt maken met zijn komst!