Het was vandaag een redelijk drukke dag in de opvang. En de afgelopen dagen zijn ook druk geweest, met gewonde dieren, oude dieren, zieke dieren, die allemaal bij ons binnen zijn gekomen en de nodige verzorging moesten krijgen. Dus het nieuws loopt een beetje achter. Maar dat willen wij vandaag graag inhalen, want een heel aantal van onze kanjers hebben liefdevolle families gevonden!

Afgelopen vrijdag kreeg Bram bezoek. Deze praatgrage en grappige kater was mensen opgevallen en zij wilden heel graag kennis met hem komen maken. En ondanks zijn nukken, vonden zij hem geweldig. En zij wilden hem erg graag adopteren. Dus Bram mocht mee naar huis en is inmiddels aan het genieten van zijn nieuwe leven!

23 februari 1

En ook kregen Daan en Skippy bezoek! Deze twee lieve jongens waren begin vorige week bij ons binnen gekomen omdat hun vrouwtje niet meer voor ze kon zorgen. En de mevrouw die kennis met ze kwam maken, was eigenlijk op zoek naar 1 kat. Maar toen wij vertelden dat deze twee jongens samen binnen waren gekomen, wilde ze toch heel graag kennismaken. En zij wilde ze heel graag een heel fijn thuis bieden. Dus de jongens mochten mee naar huis en mogen gaan genieten van hun nieuwe leven! Van Daan hadden wij helaas nog geen foto, maar bijgaand Skippy!

En wij kregen vrijdag te horen dat Africa officieel is geadopteerd! Zij was een paar weken geleden meegegaan met een lieve meneer en hij kan haar inmiddels niet meer missen. Dus na heel veel lange jaren in opvangen, is Africa nu eindelijk echt thuis!

23 februari 3

En afgelopen zaterdag kreeg lieve Levi bezoek! Deze knul was als zwerver bij ons binnen gekomen en helaas heeft zijn baasje zich niet gemeld. Dus mocht Levi op zoek naar lieve mensen die hem graag zouden adopteren. En dit gezin kwam langs om kennis met hem te maken. Zij hebben heerlijk met hem geknuffeld en Levi heeft laten zien wat een geweldige kanjer hij is. En zij willen hem dan ook graag adopteren. Zij komen hem ophalen zodra hij al zijn behandelingen heeft gehad!

23 februari 4

En lieve Kanchar is zaterdag opgehaald door haar nieuwe baasjes en heeft nu een eigen roedeltje!

23 februari 5

En gisteren kregen Margarita en Violetta bezoek van een gezin. Wij hadden de meisjes aan ze voorgesteld en zij waren heel enthousiast. En gisteren hebben zij in levende lijve kennis met ze gemaakt. Margarita was nog wat verlegen, maar Violetta liet direct zien hoe gek zij is op knuffelen en dit gezin wilde hun heel graag adopteren. Dus samen zijn zij lekker naar huis gegaan, waar zij nu heerlijk mogen gaan genieten van hun nieuwe leven!

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Goofy. Zij waren op zoek naar een hondje als Goofy en gisteren hadden wij gebeld dat hij vrij was gekomen voor adoptie. En vandaag zijn zij naar de opvang gekomen om Goofy in levende lijve te komen ontmoeten. Goofy is mee wezen wandelen en heeft laten zien dat hij nog heel onzeker is, maar daarnaast ook erg lief is en deze mensen waren helemaal verkocht. En wilden hem heel graag een fijne en veilige basis bieden. Dus Goofy was heel erg welkom en mocht lekker mee naar huis. Hij mag nu gaan genieten van zijn nieuwe leven!

23 februari 8

En vandaag kreeg Elfo bezoek van zijn nieuwe vrouwtje en wij wisten al dat hij mee naar huis mocht. Zij heeft eerder pointes bij ons geadopteerd, waaronder lieve Helsinki, die uit hetzelfde asiel als Elfo komt. En toen zij Elfo had gezien, hadden zij en haar man al besloten dat deze oudere knul welkom was. Dus eigenlijk kwam zij hem vandaag gewoon ophalen en is Elfo begonnen aan zijn nieuwe leven!

23 februari 9

En vandaag was het de grote dag voor lieve Pauline! Zij had al eerder kennis gemaakt met haar nieuwe vrouwtje en vandaag was het de grote dag dat zij echt mocht gaan verhuizen! Zij is aan haar nieuwe leven begonnen vandaag!

23 februari 10