Het waren vandaag en ook gisteren redelijk drukke dagen in de opvang.

En we beginnen graag met het nieuws van gisteren. Want gisteren kreeg lieve Jane bezoek van mensen, die ook interesse hadden in Mulan. Dit gezin heeft kennis gemaakt met beide dametjes en zij vielen helemaal voor lieve Jane! En zij wilden haar heel graag een fijn thuis bieden. Dus Jane is mee naar huis gegaan en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

15 augustus 1

En gisteren kreeg ook Shila bezoek. Deze mensen hadden haar op de site gezien en wilden haar heel graag ontmoeten. En gisteren hebben zij dus kennis met haar gemaakt en vonden haar net zo leuk als verwacht. En zij wilden haar dan ook graag een fijne toekomst bieden! Dus ook Shila mocht mee naar huis en mag gaan genieten van haar nieuwe leven!

15 augustus 2

En kleine Aladin kreeg ook bezoek gisteren! En ook hij bleek zo leuk dat deze mensen hem heel graag een nieuw leven en nieuwe toekomst wilden bieden. Dus ook dit hele kleine kereltje mocht lekker mee naar huis!

15 augustus 3

En vandaag kreeg Arap voor de derde keer bezoek! En ditmaal had zijn nieuwe baasje zijn andere hondje ook mee, om kennis te maken. En dat ging direct heel erg goed samen. Beide honden vinden elkaar erg leuk en deze meneer ziet het dan ook helemaal goed komen met Arap. En wil hem graag adopteren. Hij komt hem over 2 weken ophalen en dan kan het nieuwe leven van Arap gaan beginnen!

15 augustus 4

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Puck. Dit prachtige mannetje heeft het zwaar te verduren gehad toen hij werd gevonden en heeft langere tijd moeten herstellen. Maar inmiddels was hij genezen, kon weer goed lopen en was op zoek naar een eigen plekje! En deze mensen hebben ook Amaretto geadopteerd, die nog in en gastgezin zit. En nu hebben zij lieve Puck vandaag ook geadopteerd! Zo leuk, want Puck krijgt dus heel snel een nieuw broertje, zodat ze samen groot kunnen worden!

15 augustus 5

En er kwamen mensen kennis maken met Siro. Zij hadden dit blije kereltje op de site gezien en wilden heel graag in levende lijve kennis met hem komen maken. Zij hebben heerlijk met hem gewandeld en uitgebreid kennis met hem gemaakt. En zij vinden hem geweldig leuk! En willen hem heel graag adopteren. Zij komen hem volgende week ophalen en dan mag ook dit ventje gaan genieten van zijn nieuwe leven!

15 augustus 6

En vandaag kwam er een gezin langs om kennis te maken met Assepoester. Dit kleine meisje hebben zij vandaag geknuffeld en kennis met haar gemaakt en zij vonden haar geweldig. En dat is ze natuurlijk ook! En zij wilden haar heel graag adopteren. Dus Assepoester mocht mee naar huis en mag gaan opgroeien tot een grote en sterke meid!

15 augustus 7

En vandaag kwamen er mensen kennis maken met Bal! Zij waren deze grote dame tegen gekomen op de site en wilden heel graag kijken of zij een leuke klik met haar zouden voelen. Dus vandaag zijn zij naar de opvang gekomen, hebben gewandeld en kennis gemaakt en Bal heeft laten zien wat een leuke en vrolijke griet zij is. En deze mensen vinden haar zo leuk dat zij haar heel graag willen adopteren. Volgende week komen zij haar ophalen en dan mag ook deze grote dame beginnen met haar nieuwe leven!

15 augustus 8

En vandaag kwamen de nieuwe baasjes van Baby langs, samen met haar en hun andere hond. En Baby mag blijven! Zij hebben haar een poosje geleden mee naar huis genomen om te kijken hoe het tussen beide honden zou gaan en het gaat allemaal prima en zij vinden het heerlijk dat Baby er ook is. Dus vandaag is zij officieel geadopteerd!

15 augustus 9

En lieve Bliksem en haar pleegkind Rum zijn vandaag ook verhuisd! Zij woonden in een fijn gastgezin, waar zij elkaar hebben leren kennen. Bliksem had zelf kittens en Rum is met de fles groot gebracht. En samen woonden zij in dat gastgezin. En toen Bliksem bezoek kreeg en haar nieuwe baasjes leerde kennen, bleek ook Rum helemaal blij met hun komst en heeft laten zien hoe leuk hij ook is. Dus hebben zij besloten hun beiden een fijne toekomst te bieden. En hun nieuwe leven is dan ook begonnen vandaag!

15 augustus 10
Rum
15 augustus 11
Bliksem

En vandaag zijn er 4 gezonde kittens geboren. Toen wij vanmorgen begonnen was Ienieminie al begonnen met bevallen en rond de middag had zijn 3 zoontjes en een dochtertje!

15 augustus 12