Voeding voor pets Voeding

Voeding voor honden en katten

Onze opvang doet er alles aan om de dieren die bij ons in de opvang terecht komen zo goed mogelijk te verzorgen. Zij krijgen mooie kennels, warme bedjes, genoeg te drinken, warmte, beweging, dierenartsbegeleiding en aandacht. Maar een van de belangrijkste dingen is natuurlijk hun voeding. Deze voeding moet van een goede kwaliteit zijn, dit moet afgesteld zijn op hun behoeften en we hebben natuurlijk ook te maken met dieren die een bepaald dieet volgen.

Wij maken gebruik van de voeding van Woof4all. Na dit voer nu een tijdje te hebben gegeven aan onze dieren zien wij hele mooie resultaten. De honden en katten komen mooier in hun vacht te zitten, eten een stuk minder, ze vinden het lekker en eten het goed.

Daarom kan u bij de adoptie van een hond of een kat een zak voeding van ons kopen. Daar kan uw nieuwe huisgenoot, afhankelijk van zijn grote natuurlijk, een week of mogelijk langer mee doen. Zo kunt u beginnen met de voeding die uw dier gewend is en mogelijk dit ook in de toekomst verder gebruiken. Woof4all is verkrijgbaar in heel veel winkels, u kunt een winkel in uw regio opzoeken via de website.

Waar te kan ik het kopen

Gebruik
DEZE LINK OM TE ZIEN
waar ik deze voeding kan kopen.

Zowel direct bij woof4all alsook bij ons (shop) te bestellen.

Good choise

WOOF 4 all Good Choice vormt een uitstekende basis voor uw hond voor een levenslange natuurlijke gezondheid. Een hoog percentage aan dierlijke ingrediënten, een uitgebalanceerd eiwitgehalte en een hoog aandeel aan vet stimuleert het immuunsysteem. De complete voeding is gemaakt zonder chemische antioxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen voor een optimale spijsvertering.

Unieke samenstelling

Deze zeer smakelijke persbrok geeft volwassen honden een voldaan gevoel en komt tegemoet aan de energiebehoefte van zowel kleine, middelgrote als grote honden. Door de uniek samenstelling van dit voer zult u merken dat uw hond zich fit en energiek voelt, een mooie vacht ontwikkelt en een stevige ontlasting heeft.

Samenstelling

Granen, Vlees en dierlijke bijproducten (min. 31%), Plantaardige bijproducten, oliën en vetten, Vitaminen en mineralen.

Soja, tarwe, mais of andere granen

Voor de liefhebbers gaat WOOF 4 all Best Choice weer een stapje verder in kwaliteit en veelzijdigheid. Zo is dit totaalconcept samengesteld uit een unieke combinatie van dierlijke ingrediënten van zowel kalkoen, zalm als ei. Het aandeel dierlijk materiaal bestaat juist uit zuivere eiwitbronnen zodat alle natuurlijke voedingsbronnen zijn terug te vinden. In het voer is géén gebruik gemaakt van soja, tarwe, mais of andere granen, maar juist rijst en haver als kwalitatief hoogwaardige voedingsbronnen. Rijst is een licht verteerbare energiebron en haver is een hoogwaardige en vezelrijke graansoort, waarvan de energie geleidelijk vrijkomt zodat de hond langer verzadigd blijft.

Met WOOF 4 all Best Choice is een compleet en gevarieerd eetpatroon gerealiseerd, aanvullend aan de reeds genoemde basiselementen uit de Good Choice. Belangrijke bronnen zijn groente, fruit, biergist (bevat hoogwaardig eiwit, B-vitamines, koper en ijzer) en een 'secret added value', ons 'geheim van de smid' met een synergetisch effect op alle nutricionele componenten. Glucosamine en chondroitine zijn in de juiste mate toegevoegd ter ondersteuning van de gewrichten (noodzakelijk voor oudere honden, honden met artrose of andere gewrichtsproblemen, honden van grotere rassen en voor honden die intensief sporten).

Uitstekende start

Met WOOF 4 all Puppy Choice geeft u uw opgroeiende jonge huisgenoot een uitstekende start in het leven.

Aanvullend op de eerder genoemde kwalitatieve basis pijlers van WOOF 4 all bevat het voer een hoog aandeel hoogwaardige kip en ei, twee uitstekende eiwitbronnen om het groeiende hondenlichaam te ondersteunen. Daarnaast is er glucosamine en chondroitine toegevoegd om de gewrichten gezond te laten ontwikkelen.

Ook de toegevoegde vitamine C en E zorgt voor verbeterde botten, spieren, huid, gebit, ogen en bloedvaten, een goede werking van het zenuwstelsel en afweermechanisme, en de ontgifting van vreemde stoffen in de lever.

Als u wat wilt bestellen op ZooplusZooplus

Als u wat wilt bestellen op Zooplus, een groot online dierenartikelen warenhuis, wilt u dit dan via onze site doen? Wij krijgen dan een percentage van uw bestelling voor de dieren in de opvang. Een kleine moeite, maar een heel groot plezier voor onze dieren! U kunt gewoon Zooplus aanklikken, u komt dan rechtstreeks op de site van Zooplus en het gaat verder helemaal vanzelf. Heel hartelijk bedankt alvast!