pension Kattenpension

Kattenpension

Tijdens uw vakantie is uw kat bij ons in goede handen. Ons kattenpension bestaat uit 2 ruime compleet ingerichte kamers met binnen- en buitenverblijf. Ook hebben wij enkele ruimtes waar een kat alleen kan verblijven.

  • Heerlijke mandjes
  • Warme dekentjes
  • Speelgoed
  • Verstopplekjes
  • Klimmogelijkheden 
  • Krabpalen
  • Een ruime overdekte buitenkennel. 

Per kattenkamer worden niet meer dan 10 tot 12 katten geplaatst. Dit uiteraard om alle katten de rust en de ruimte te geven die zij nodig hebben.

Voor de katten die echt niet met andere katten overweg kunnen, hebben wij in iedere kattenkamer een solo-kennel met ook een overdekte buiten kennel. Hierin voelen zij zich veilig en zo worden ruzies voorkomen (zie foto's).

Verplichte inentingen katten

ONDERSTAANDE INENTINGEN ZIJN VERPLICHT WANNEER UW KAT IN ONS PENSION VERBLIJFT

ENTING TEGEN KATTENZIEKTE Bij binnenkomst in ons dierenpension moet deze enting minimaal 4 weken oud zijn en mag maximaal een jaar oud zijn.

ENTING TEGEN NIESZIEKTE Bij binnenkomst in ons dierenpension moet deze enting minimaal 4 weken oud zijn en mag maximaal 10 maanden oud zijn.

Was de vorige enting niet ouder dan een jaar (kattenziekte) en respectievelijk 10 maanden (niesziekte) dan is de periode van 4 weken niet van toepassing. De entingen mogen tijdens het verblijf van uw kat niet verlopen.

Mocht uw kat bij binnenkomst niet de verplichte inentingen hebben gehad dan zijn wij genoodzaakt om uw kat als nog op uw kosten een volledige enting te laten geven. Hierna moet uw kat nog een week lang afgezonderd van de andere katten in de quarantaine-ruimte verblijven om besmetting te voorkomen. 

LET OP! Het is wettelijk verplicht, om ons, bij het brengen van uw dier een geldig vaccinatieboekje of dierenpaspoort te overhandigen.

We gaan ervan uit dat uw kat voordat u het bij ons brengt ontvlooid en ontwormd is. Tegen vergoeding kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Indien tijdens het verblijf van uw kat blijkt dat de kat vlooien en/of wormen heeft zullen wij uw dier op uw kosten ontvlooien en/of ontwormen.

Voeding kattenpension

Als uw kat bij ons in het pension verblijft, krijgt uw kat onbeperkt brokjes aangeboden. Zo kan uw kat eten wanneer uw kat zin heeft en zich op zijn gemak voelt. Bij ziekte of aandoeningen, zoals blaasgruis, geven wij daarop afgestemd voer.

In overleg met u krijgt uw kat vlees aangeboden. Ook is het mogelijk uw eigen voeding mee te geven. Wij zorgen er voor dat uw kat deze voeding zal krijgen.

Vertrouwde ruimtes voor katten met veel speeltjes

Naast het bieden van veel ruimte aan uw kat tijdens het verblijf in ons pension zorgen we ook voor veel aandacht voor uw kat. Uit onze ervaring is gebleken dat dit het allerbelangrijkste is. De katten voelen zich hierdoor sneller op hun gemak en vinden het fijn om een vertrouwde stem te horen.