U kunt ons op verschillende manieren helpen Ons steunen

Word donateur van Dierenopvang Koningen

De opvang is in hoge mate afhankelijk van giften, donaties van dierenvrienden en bedrijven. Het is belangrijk dat we het belangrijke en dankbare werk ook in de toekomst kunnen voortzetten. Bijvoorbeeld voor die situaties waarbij de dieren in de opvang direct hulp nodig hebben zoals specifieke medische behandelingen of onvoorziene onderhoud waarvoor ons beschikbare budget ontoereikend is.


Met uw steun kunnen wij de dieren de verzorging geven die ze verdienen. Extra inkomsten in de vorm van donaties zijn dan ook zeer welkom en daarmee helpt u de dieren in de opvang.


U kunt uw donatie doen op onze rekening:

Stichting Dierenopvang Koningen
IBAN NL26INGB0006401261 (BIC INGBNL2A) o.v.v. Donatie dierenopvang.

Vermeld u onderstaand ook uw (mail) gegevens.


Ook éénmalige giften zijn van harte welkom

Alle kleine beetjes helpen en komen ten goede aan de dieren die in de opvang verblijven.

Heeft u een speciaal dier waar u voor wilt doneren? Vermeld dit dan in uw gift en wij zorgen ervoor dat de hulp bij uw aangegeven dier terecht komt.

U kunt uw eenmalige gift doen op onze rekening:

Stichting Dierenopvang Koningen
IBAN NL26INGB0006401261 (BIC INGBNL2A) o.v.v. Gift dierenopvang.

Vermeld u onderstaand ook uw (mail) gegevens.

Medicijnen voor honden en of katten

Heeft u nog medicijnen voor honden en of katten over die niet over de houdbaarheidsdatum heen zijn dan kunnen we deze wellicht gebruiken.

LET OP
Tubes en flacons die open zijn geweest kunnen we helaas niet aannemen.


Als u speciaal voer over heeft

Ook als u speciaal voer over heeft kunnen we dat altijd gebruiken.

Bij kattenvoer kunt u dan denken aan Speciaal:
Dieet voer
Voer voor blaasgruis
Voer voor de nieren
Voer voor kittens


Bij hondenvoer kunt u dan denken aan Speciaal:
Dieet voer
Voer voor oudere dieren
Voer Lam en Rijst
Voer voor de actieve hond
Voer voor extra energie


En al het overige voer is ook welkom mits de houdbaarheidsdatum niet is verlopen.

Uiteraard vallen hier ook de honden en katten snoepjes en lekkernijen onder.


Donaties in natura

U kunt onze dierenopvang ook steunen door middel van materialen. Een aantal voorbeelden hiervan kunnen zijn:

Handdoeken en dekens
Hier kunnen we nooit genoeg van hebben. Als we teveel handdoeken en dekens hebben dan geven we ze mee naar de opvang in Spanje. Daar maken ze er dan ook weer dankbaar gebruik van.

Parasols voor de speelweides van de honden
Heel fijn bij warme dagen dat alle honden in een plekje in de schaduw kunnen liggen. De parasols moeten wel een doorsnee van twee meter hebben.

Kantoorartikelen
Alles hiervan is welkom en bruikbaar.

Schoonmaakmiddelen
Wasmiddel hebben we altijd veel van nodig kunnen we nooit genoeg van hebben. Daarnaast kan je denken aan vuilniszakken, ontsmettingsmiddel, trekkers en schrobbers etc.

Allerlei soorten gereedschap is welkom
Heeft u een bouwmarkt of een doe-een-zelf-zaak en u wilt ons hierin sponsoren dan kunnen we als tegenprestatie uw bedrijf laten adverteren op onze website.

Alle dierenbenodigdheden zijn welkom
Denk hierbij aan kattengrind, manden, krabpalen, reismandjes, riemen etc.


Zelf acties ondernemen

De afgelopen jaren hebben we meerdere organisaties, particulieren en scholen acties voor ons gehouden.

Scholen die een sponsorloop hebben georganiseerd met de opbrengst voor Dierenopvang Koningen. Verjaardagsfeestjes, huwelijksfeesten, bedrijfsjubileums, alle deze mensen vroegen geen cadeaus op hun feest maar een donatie voor de opvang. Geweldig!

Maar zo zijn er nog andere manieren waar je aan kunt denken. Statiegeld van flessen inzamelen, een spaarpotje op het kantoor neerzetten, heitje voor een karweitje, etc. 


Uw bedrijf als sponsor

Wilt u zich als bedrijf inzetten voor de dieren? Dat kan! Voor u een uitstekende mogelijkheid om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen en wij kunnen de dieren een nog betere verzorging geven. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen.

SPONSOR EEN KENNEL

Als u een kennel sponsort draagt u direct bij aan de verzorging van de dieren. Met uw steun kunnen we zaken laten doen die anders buiten ons bereik zijn. U kunt bijvoorbeeld denken aan de inrichting en het onderhoud van de hondenspeelvelden of nieuwe kattenflats of krabpalen voor alle katten.

Voor € 375,- per jaar is uw organisatie sponsor van een hondenverblijf.
Voor € 200,- per jaar is uw organisatie sponsor van een kattenverblijf.

ONZE TEGENPRESTATIES

Als u besluit bedrijfsdierenvriend te worden en een kennel te sponsoren kunt u de volgende tegenprestaties van ons verwachten:

een bedrijfspresentatie op onze site (tekst + logo + link plus eventueel foto)
een sponsorbord op strategische plaatsen in het asiel


Laat na via een testament

Als je niet alleen bij leven, maar ook daarna je zorg voor dieren wilt laten voortleven, kun je de Dierenopvang Koningen opnemen in je testament. Zo maak je ook in de toekomst een verschil voor dierenwelzijn. Wist je trouwens dat de Dierenopvang Koningen ook de zorg voor jouw huisdier(en) op zich kan nemen als jij er niet meer bent?

TESTAMENT
Wanneer je wilt nalaten aan de Dierenopvang Koningen neem je dit op in je testament. In een testament kun je één of meer personen of organisaties tot erfgenaam benoemen. Je legt erin vast wie wat ontvangt. Dat kan een vast bedrag zijn, maar ook een percentage van je vermogen, een kunstwerk of bijvoorbeeld een huis.

ANBI

Dierenopvang Koningen is een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat je vrij van erf-belasting kan nalaten. Daardoor komt jouw bijdrage volledig ten goede aan de dieren. En dat is zeer welkom: ook in de toekomst zullen de dieren je hulp hard nodig hebben!


PERSOONLIJK CONTACT

We begrijpen goed dat je met zo'n belangrijke beslissing niet over één nacht ijs wilt gaan. Wij bieden je een helpende hand door in een persoonlijk gesprek samen te kijken naar je wensen en persoonlijke situatie. We vertellen je graag wat jouw nalatenschap het dierenwelzijn van Dierenopvang Koningen kan betekenen en op welke manieren je kan nalaten (bijvoorbeeld aan specifieke projecten). Ook kunnen we bespreken of en hoe we de zorg voor je huisdier op ons zullen nemen en of het wenselijk is dat Dierenopvang Koningen het executeurschap verzorgt.

Voor contact kunt u mailen naar info@dierenopvangkoningen.nl of bellen naar 0523-235921 of 06-13290529