Sjors: een leuk, speels en lief ventje van 8 maanden jong. Sjors is als vondeling bij ons binnen gekomen en heeft duidelijk mensen om zich heen gehad. Helaas is hij nooit opgehaald en mogen wij hem nu helpen zoeken naar een huis.

Sjors is een erg leuk kereltje. Hij stapt elke dag met zijn goede been uit bed, is heel nieuwsgierig, vindt dat hij overal mee kan helpen en is gewoon erg lief.
Sjors leefde hier samen met andere katten, alleen hebben wij hem hier nu bij weggehaald. Hij heeft geen kwade bedoelingen, maar hij begrijpt ze niet. Ook snapt hij het niet als hun een grens aangeven, wat zorgt voor onrust. Hierom plaatsen wij hem niet bij een andere kat.   

Hij heeft kennis gemaakt met een klein, rustig hondje en dit ging prima. Hij was even wat onder de indruk, maar herstelde snel. Wij denken dat hij dan ook wel met een rustige hond kan samen wonen.

Sjors vindt iedereen gezellig en zou mogelijk prima in een gezin kunnen wonen.

Omdat Sjors zo makkelijk en gezellig is, zou je het bijna niet merken. Maar Sjors is doof. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn en hij heeft hier zelf ook geen hinder van. Hij weet tenslotte niet beter!
Maar dit maakt wel dat wij voor hem een plekje zoeken waar hij niet, of veilig in een afgeschermde tuin, naar buiten kan. Sjors is wel een ondernemend kereltje en daarom zoeken wij wel een plekje waar hij binnen genoeg uitdaging krijgt. Dus veel klimgelegenheid en mensen die redelijk veel thuis zijn en lekker met hem spelen.

Eigenlijk is hij dus een heel leuk ventje, die opzoek is naar mensen die het geen probleem vinden dat hij doof is, maar willen genieten van alle vrolijkheid die dit kereltje mee brengt.
Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Sjors 3